Stavanger: intre 5 si 10 mai are loc May Jazz, un festival de muzica jazz

Dacă vă pasionează muzica jazz, atunci trebuie să știți că săptămâna viitoare începe May Jazz, cel mai vechi festival de muzică jazz din Stavanger. Evenimentul va avea loc în perioada 5-10 mai.

Festivalul a avut loc pentru prima dată în anul 1989, iar de atunci a devenit o tradiție. De la an la an, evenimentul este unul din ce în ce mai mare.  

La fiecare ediție, pe scenă urcă artiști din numeroase țări. De exemplu, printre numele care au încântat publicul în anii anteriori, se numără Jamie Lidell, Farmers Market și SSO, Jan Garbarek Group, Take 6, Omar Sosa, Dee Dee Bridgewater, Bozilo, Chick Corea, Herbie Hancock, Aarset și Friman, Hypnotic Brass Ensemble, precum și Pat Metheny Group și Bill Evans Soulgrass.

Iată ce fel de muzică puteți asculta la May Jazz:

În cele cinci zile de festival au loc aproximativ 40 de concerte, pe 20 de scene. Pentru ca totul să fie posibil, circa 150 de voluntari se implică în organizare, mânați fiind de pasiunea pentru jazz. În fiecare an, aproximativ 12.000 de persoane participă la May Jazz.

Dacă doriți să vedeți programul de anul acesta, puteți consulta următorul link:

http://www.maijazz.no/program

Mai apoi, dacă vă interesează să cumpărați bilete, iată câteva informații folositoare: biletele pot fi cumpărate de la Stavanger Concert Hall sau prin intermediul Billettportalen.no. De asemenea, puteți cumpăra bilete la intrarea în sala de concert, înainte de începere, dar trebuie să aveți în vedere faptul că e posibil să descoperiți că nu mai sunt bilete disponibile.

Stavanger Concert Hall
Tel: +47 51 53 70 00
www.stavanger-konserthus.no
Program
Luni-vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbâtă: 12:00 – 17:00

Billettportalen
Telefon: 04612
www.billettportalen.no

Bilete la Folken
Disponibile la Folken
Tel: +47 51 56 44 44
www.folken.no
Stavangeren: Tel +47 51 84 38 50 www.stavangeren.no
Billettservice: Tel: 815 33 133 www.billettservice.no

A consemnat Lidia Rusu

Sursa: www.norwaytoday.info/http://www.maijazz.no

 

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *