Cum gasesti un loc de munca in Norvegia

1. Tendintele de pe piata muncii
2. Surse de informatii privind angajarile
3. Contactarea directa a companiilor
4. Cum sa-ti pregatesti un CV (Curriculum Vitae)
5. Scrisoarea de intentie

1. Tendintele de pe piata muncii

De cativa ani buni, somajul din Norvegia este printre cele mai scazute din Europa. In aprilie 2010, NAV (Autoritatea Norvegiana pentru Munca si Protectie Sociala) a inregistrat o rata a somajului de doar 3,2%.

Norvegia a avut o crestere economica sporita in anii 2006-2007, dar spre sfarsitul anului 2008 efectele crizei economice globale s-au facut resimtite si aici. In anul 2009 s-au inregistrat concedieri si o crestere a somajului, insa cererea de forta de munca a continuat sa existe in diverse sectoare.

Structura forței de munca in Norvegia variza de la o regiune la alta. In nord, spre exemplu, sunt dominante sectorul public si industria pescuitului, in timp ce in partea sudica predomina industria.

Multi locuitori din Oslo, Bergen si Trondheim lucreaza in sectorul serviciilor si finantelor. Sectorul constructiilor este la fel de bine dezvoltat in toate zonele tarii.

Gasiti mai multe informatii si oportunitati pe piata muncii in Norvegia pe site-ul NAV. Acestea publica periodic si statistici actualizate despre cererea de forta de munca in domeniile:

 • Industria petrolierea
 • Pescuit
 • Constructii si amenajari
 • Sanatate
 • Turism
 • Transport
 • Santiere navale

2. Surse de informatii privind angajarile

O prima metoda ar fi sa apelati la reteaua EURES (Servicii europene pentru angajare). EURES reuneste autoritatile fortelor de munca din toate tarile EEA, promovand angajarea in strainatate.

Contactati EURES din tara dvs. pentru informatii suplimentare referitoare la Norvegia.

Accesati site-urile Internet EURES si nav.no/englisheures.

Oferte de locuri de munca disponibile pe Internet

In Norvegia, majoritatea locurilor de munca disponibile sunt publicate pe Internet.

O sursa utila este site-ul nav.no Vacancies (in limba engleza).

Centrul de asistenta NAV EURES va ofera informatii telefonic, cu privire la locurile de munca disponibile. Ar fi un avantaj sa stiti in ce localitate din Norvegia doriti sa cautati de lucru si ce fel de loc de munca ati dori, inainte de a contacta NAV.

Tel.: +47.800.33.166

E-mail: [email protected]

Cautarea unui loc de munca in Norvegia cu ajutorul NAV

Centrele NAV pentru locuri de munca ofera liste cu locurile de munca, acces la calculator/Internet, telefon/fax si copiatoare pentru utilizare la cautarea de locuri de munca.

Aveti dreptul de a va inregistrati la NAV ca doritor al unui loc de munca.

Anunturi de angajare publicate in presa

Multe ziare norvegiene au rubrici speciale pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Cel mai cunoscut ziar norvegian care publica astfel de oportunitati este Aftenposten. De asemenea, o alta resursa importanta este site-ul  www.finn.no/jobb.

Important de stiut: toate anunturile publicate in ziarele norvegiene se gasesc inregistrate si la NAV si apar publicate inclusiv pe site-ul acestei institutii.

Gasiti o trecere in revista a ziarelor norvegiene pe site-ul www.norske-aviser.com.

3. Contactarea directa a companiilor

Va puteti inscrie la agentiile private de recrutare. Pentru a le localiza, accesati Gulesider.no (Cautati „rekruttering”).

Puteti contacta direct companiile prin e-mail sau telefon. Puteti trimite, de asemenea, o cerere, insotita de un CV si referinte.

Multe companii norvegiene publica pe site-urile proprii anunturi de angajare care nu se mai regasesc nicaieri in alta parte.

In unele sectoare nu este nici o problema sa te prezinti in persoana la sediul companiei si sa-i intrebi daca au posturi vacante. In orice caz, ar trebui sa aduceti cu dvs. un CV si alte acte care sa va ateste calificarea.

4. Cum sa-ti pregatesti un CV (Curriculum Vitae)

Exista cateva particularitati la completarea CV-ului pentru cei care doresc un loc de munca in Norvegia. Astfel, CV-ul se intinde de obicei pe o pagina si nu se obisnuieste ca acesta sa contina o fotografie a candidatului.

Informatiile din CV cuprind atat detalii de baza deswpre persoana candidatului, cat si specializarile acestuia, in mod particular cele relevante pentru locul de munca vizat. In orice caz, prezentarea candidatului trebuie sa fie clara si corecta gramatical.

In CV-urile “norvegiene” sunt prezentate la inceput cele mai recente cursuri de formare absolvite si ultimele locuri de munca.

Pentru candidatii din strainatate CV-ul trebuie sa precizeze de la bun inceput nationalitatea (imediat dupa detaliile personale) si numarul de telefon care sa includa si prefixul tarii (in cazul Romaniei acesta este 0040 sau +40).

CV-ul are urmatoarele sectiuni:

Detaliile personale: Nume, adresa, numar de telefon, e-mail, data dasterii si starea civila.

Educatia: aceasta sectiune contine studiile si calificarile profesionale. Daca e posibil, “convertiti” studiile in echivalentul norvegian (a se vedea sectiunea Educatie a Ghidului). De asemenea, ajuta daca descrieti continutul studiilor si calificarilor.

Experienta profesionala: este o parte foarte importanta a CV-ului, care include o scurta descriere a atributiilor la fiecare loc de munca ocupat pana in prezent.

Alte calificari: Aici apar mentionate limbile straine vorbite (vorbit si scris), competentele de folosire a calculatorului precum si alte calificari relevante.

Interese personale: Descrieti hobby-urile si alte preocupari ale dvs, in afara orelor de munca. Aici v-ar fi de ajutor daca ati mentiona interesul pentru calatorii/tari straine.

Recomandari: Este important sa nominalizati cel putin doua persoane de referinta cu care ati lucrat pana in prezent si care pot sa va recomande. Nu uitati sa le cereti acestora acordul pentru a transmite detaliile lor de contact potentialilor angajatori. Este de preferat ca acestia sa vorbeasca limba engleza (ideal o limba scandinava).

Puteti folosi ca model de baza al unui CV cel standardizat pentru Uniunea Europeana, disponibil aici, sau un model de CV simplu în limba norvegiană disponibil aici.

5. Scrisoarea de intentie

Acestea trebuie redactate pe maxim o pagina si se refera strict la postul vizat. Scrisoarea de intentie ar trebui sa explice angajatorului de ce dvs. sunteti persoana de care are nevoie.

Cand redactati scrisoare de intentie, tineti cont de urmatoarele:

Cititi cu atentie anuntul de angajare si asigurati-va ca sunteti persoana potrivita pentru a-l ocupa

Scrisoarea ar trebui sa mentioneze de ce va doriti acest loc de munca in mod particular, sau cel putin de ce cautati de munca in Norvegia.

Din scrisoare ar trebui sa reiasa ca cunoasteti activitatea companiei si ca aveti calificarile necesare pentru a lucra acolo.

Descrieti si ce va motiveaza sa ocupati acest loc de munca si (daca este cazul) de ce vreti sa va mutati in Norvegia.

CV-ul si scrisoarea de intentie ar trebui sa fie insotite de scrisori de recomandare, precum si de diplome care sa va ateste calificarile (ideal traduse in norvegiana).

Respectati termenele-limita! Poate fi o idee buna sa dati si un telefon scurt de confirmare dupa depunerea candidaturii, imediat dupa expirarea termenului-limita.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

226 Responses to Cum gasesti un loc de munca in Norvegia

 1. florina mihalache spune:

  Buna ziua sunt interesata de un job in domeniu medical’asistent medical cu experienta

 2. Goog morning ,my name is florina mihalache and ay uis working in norv because ai like this cantry and ai uis experience and posibilite profesion this work in medical nurse,experience 5 ers this activity thanks for amability

 3. Manuela silian spune:

  vreau sa muncesc,am studiate in italy in moda

 4. am lucrat in control de calitate,in industria incaltaminte,am dipl.tehnik structure design.sper sa gasesc cevade munca in orice domenu..vorbesc germana,italiana,si engleza acc.

 5. mircea spune:

  buna as dori si eu un loc de munca in norvegia nu conteaza in ce domeniu inportant sa plec ct mai urgent va rog sa imi dati un raspuns va multumesc anticipat

 6. Marius Magdut spune:

  Buna seara.Sunt interesat de un loc de munca in domeniul amenajarilor interioare si constructi usoare .Doresc niste informati daca se poate.Va multumesc

 7. ghita lazar spune:

  buna ,lacatus naval ,absolvent al scolii de maistri ,exp. interna si internationala,rog oferte serioase. la nr tel. 0040727172542

 8. oly spune:

  Buna ziua.As avea nevoie cat mai urgent de un loc de munca in Norvegia.Am studii de bucatar, profesoara de limba germana si engleza si as putea lucra si in alte domenii.Va multumesc anticipat.

 9. dumitras mihai spune:

  Buna ziua.As dori un loc de munca in norvegia ,mecanic reparatii motoare navale,am experienta ca motorist maritim,[email protected]

 10. paul spune:

  caut un loc de munca in norvegia in domeniul constructii.experienta:zidar dulgher fierar betonist faianzar zugrav.vobesc engleza italiana puzin germana.locuiesc in italia dar datorita crizei as dori mult un loc de munca in norvegia.tel 00393202243990.multumesc!

 11. Buta Sonia spune:

  caut de lucru urgent in orice domeniu,tin sa precizez ca eu sunt deja in oslo

  • damian spune:

   Buna seara ma aflu in oslo si am o mare problema am venit in oslo sa ne schimbam viata dar pt inceput nu ne peemitem un loc de dormit in hotel daca e cineva care ne poate gazdui macar in noaptea asata suntem 2 persoane si un copil de 2 luni daca e sa citeasca cineva sms si ne poate ajuta poate sa ne contacteze la nr de tel.48647308

   • Alex spune:

    mmda am patit acelas lucru am plecat in spania cu aproximativ 10 numere de mobil luate de pe net unde imi puteam gasi cazare am si platit online o camera la o pensiune da pe oricine sunam imi vb.in spaniola si nici camera care o acream platita nu a seusit sa inteleaga ca aveau adresa gresita pe net am cautat o noapte intreaga si jumatate din ziua urmatoare sa pot gasi pe cineva sa vorbeasca engleza vorbesc bine engleza si greaca vreau si eu un loc de munca in afara romanie aici nu ai nici o sansa de viitor am meseria de bucatar si ospatar 0040743188553

  • alex spune:

   si ai gasit ceva? e buna treaba pe acolo? cam ce preturi sunt la chiri?

 12. bebe spune:

  eu sant in norvegia de 3 luni si locuesc la HONEFFOS as dori sa mi gasesc de lucru ….. daca ma puteti ajuta sa mi gasesc de lucru as fi tare bucuros …..astept raspuns santem 2 persoane .lucram orice agricultura vopsit de casii sau constructii nu conteaza .tel.91281604 astept raspuns nu vorbim nici unu din noi engleza ….

 13. nicu ivan spune:

  tanar de 39 de ani fagarasan de origine,caut loc de munca in norvegia la ori ce, ma pricep in constructi si sunt sofer profesionist:telefon 0032466216965;belgia,

 14. Marius daniel spune:

  Good morning,my name is Marius from Brasov(Romania) and i wish working in Norway because i like.I’m professional driver all the categories (5 year experience), i’am specialty in construction(3 year in Deutschland).I speak very good english,german,spanish, I learn Norwegian languages very fast…thanks for amability!

 15. Nicu spune:

  Buna ziua sunt lacatus naval si lucrez in norvegia de 3 ani dar cu un contract din tara de o luna jumatate cu trei saptamani, asi dori un loc de munca in domeniu pe cont propriu pentru ami putea aduce si familia cu mine.Astept oferte pe Email.

 16. pamela spune:

  buna ziua,caut de lucru eu si sotul experienza la pescuit,ajutant de bucatarie,curatenie,asistenza la azil batrini,beby siter,pt ingriji copi etc,va rog f daca ma puteti ajuta cu un loc de munca,stiu ca nu sunt unica care apelez din miii de persoane,dar voi fi recunoscatoare ami dau cuvintul …la cine ma va ajuta,

 17. pamela spune:

  Buna ziua,caut de lucru eu si sotul,suntem o fam serioasa afidabila,onesti si cu mare vointa de lucru,va ruga daca stiti si auziti ceva de lucru,luatine in cont,nu o sa fa para rau ce fel de persoane suntem…va las nr de tel +39/389 477 65 26

  • daniel spune:

   afidabila??? in ce limba vorbesti, draga? luatine in cont??? dar ce sunteti bani? asta e in lb romana?

   • Corina spune:

    Se vede că a lucrat în Italia doamna.Nu știu cum,dar mulți nu-și mai dau seama cum vorbesc după ce pleacă din Romania.Și eu aș fi interesată să mă mut cu familia(soțul și băiețelul de 1an)în Norvegia.Îmi dau seama însă că nu este ușor,și că românii rămân aceiași oriunde.Suntem mereu gata să ne dam mari,sa râdem unii de alții și să ne spulberam visele.Sunt ultimii cărora poți să le ceri ajutor.Locuim de 8ani în Italia și cel mai probabil o să rămânem tot aici.

 18. PASCAL spune:

  Buna caut si eu de munca in zona OSLO orice domeniu dar prefer amenjeri interioare (zugravit orice tip estravagant ,faianta gresie ,si tot ce se face in amenajarea unui apartament si bineinteles accept orice varianta am 40 de ani educat curat toate la fata locului se pot vedea .momentan sint la roma (italia 00393922033689) va multumesc

 19. musin spune:

  sunt in norvegia in hauhesund si caut un loc de munca in constructii.sunt angajat la o firma si nu sunt multumit…in mai multe privinte

 20. ionel duta spune:

  Caut job in costructii, good worker, multitrader,skilled, handyman & specialist applicator masticman/siliconer pointer all joints.
  Astept oferta voastra.
  Multumesc anticipat !

 21. Olteanu Florian spune:

  Buna ziua ma numesc Olteanu Florian sunt din Mangalia si am 38 de ani.
  Sunt lacatus mecanic posed diploma de calificare din anul 1993 .
  Am o experienta de 20 de ani in domeniul constructilor si reparatilor navale .
  Doresc sa gasesc un loc de munca in Norvegia .
  Va multumesc

 22. Curt Marcel spune:

  Buna ziua. sunt din Constanta, am 37 ani si doresc un job in domeniul amenajarilor interioare. Am experienta din anul 1998.

 23. Buna ziua ma numesc Olteanu Florian am 38 de ani.
  Sunt lacatus mecanic am o experienta de 20 de ani in domeniul constructiilor si reparatilor navale.
  Doresc sa gasesc un loc de munca in Norvegia.
  Tl 0785 021 676.
  Va multumesc.

 24. Bratu Sabdu spune:

  Buna! As dori si eu un post de lucru vorbesc engleza..daca se poate multumesc!

 25. gigi ursache spune:

  buna ziua as dori sa intreb pt un loc de munca.actualemnte sant in spania in somaj am experienta in constructii,engleza mea nu este fff buna in schimb vorbesc cursiv spaniola si franceza va multumesc

 26. purcel ioan spune:

  buna sint de meserie dulgher zidar am experienta 15 ani vorbesc engleza cursiva va mutumesc

 27. Cristinel spune:

  Salve,ma numesc Cristi,am 29 ani,si caut un job in orice domeniu(vopsitor,brutar patiser,sudor,agricultura,ferma,ca muncitor necalificat,. de meserie sunt sofer profesionist(B,C,E) cu experienta pe comuntate, de 5 ani,muncesc in italia cu TNT Global Express,cine cunoaste vreun post de lucru as fi foarte recunoscator, 0039/3733430078,Multumesc

 28. STEFAN SIMONA spune:

  Buna, ma numesc Simona, sant din Romania am 35 de ani si caut loc de munca in Norvegia, Klepp Stasjon, in domeniu medical. Sunt asistenta medicala de laborator si am o vechime in munca de peste 12 ani, de peste 5 ani am lucrat in laboratorul de urgenta, am lucrat pe diferite tipuri de analizoare de biochimie, hematologie si am efectuat recoltarea produselor biologice prin punctii venoase si capilare si bacteriologice. momentan sant in Romania dar din 15 iulie 2014 voi fi in Norvegia cu fica mea, sotul lucreaza deja acolo. vorbesc engleza la nivel mediu si sant dispusa sa invat si norvegiana cat mai repede .

 29. Tudor Daminescu spune:

  Buna ziua tuturor !
  Tanar 40 , caut doamna pentru a forma un cuplu in vederea stabilirii in Norvegia ,intentionez sa deschid un mic business ( aprox. In sept 2014 ) , frizerie, salon cosmetica , masaj( de cumun acord sunt deschis si la alte idei de afaceri ). Daca exista cineva hotarata 100 %, lasati mesaj cu date de contact . Rog seriozitate maxima .

 30. Stefana Mădălina spune:

  Buna ziua sunt Stefana am 23 de ani..as dori sa lucrez in Norvegia daca ma poate ajuta cineva in orice domeniu la restaurant ,hotel, curatenie nu conteaza vb italiana spaniola,.. engleza nu asa bine…va rog sa ma contactatii pentru orice multumesc

  • nistor adrian spune:

   Iti pot garanta un loc de munca sigur si un venit foarte bun in Germania.Singura conditie este aspect fizic placut deoarece o sa interactionezi cu clientii.Daca esti interesata astept raspunsul tau pe adresa de mail.([email protected])

  • Alex spune:

   buna suntAlex am 25 de ani si vreau sa plec din romania ofer comision pt.oricine care ma ajuta sa plec din tara intr_o tara unde se vorbeste engleza sau greaca am meseria de bucatar si ospatar nu va cer de munca imi pot gasi singur doar vreau ajutor sa pot pleca si sa am unde sta pt maxim doua luni si va dau toate cheltuelile si cat imi cereti peste 0040743188553

 31. dinu spune:

  salutari tuturor, sint in stavanger de o luna de zile si poate stie cineva un loc de munca in orice domeniu. nr. tel. 97390508. bafta la toti.

 32. Dimeny Atila spune:

  Buna ziua,sincer nu sunt foarte sigur ca postez unde trebuie si ca-l va citi cineva dar o sa incerc si eu ca mai restul de aici.Sunt un om simplu de 37 ani casatorit cu un copil care isi cauta un loc de munca foarte departe de Romania.Am vechime (lucrat)pe incarcatoare frontale,macarale mobile gen Fuchs,Liebherr,Sennebogen etc.,stivuitoare,bocat,excavatoare.Daca vede cineva acest anunt si bineinteles are nevoie de mine am sa raspund neaparat. Multumesc anticipat

 33. paul dumbrava spune:

  hallo!my name is paul,i want to work in norway,becouse i am profesional driver with licente BCDE,big track,bus driver(i have experience 19years)licence on big gabarit track,and licence on substance or gaz dangerouse transport.good health,familist,with tree children,more information on foon number 00400769948422 tank you!

 34. vasile bodea spune:

  Buna ziua,sant Vasile am 54 de ani si caut un job an Norvegia am lucrat timp de 34 de ani sofer an romania pe diferite tipuri de masini,;mici,mari, agabaritice si ADR acum m-am hotarat sa ancerc si mai departe de tara datorita problemelor ce s-au antamplat an romania cu locurile de munca am si alte calificari cum ar fi ;operator utilaje terasamente,operator utilaje ridicat si transportat ,motostivuitorist,tractorist.va multumesc.

 35. moldovan traian spune:

  buna sant Traian am 47 ani caut oferte job in Norvegia in domeniul constructii,detin vaste cunostinte in domeniu mai ales in renovare cladiri istorice ,am un portofoliu foarte bogat cu lucrari executate,detin personalul necesar si toata gama de scule. ma poate ajua cineva cu o colaborare pe termen lung? Multumesc.

  • Dumitrescu spune:

   Buna. Sunt din Arges, sunt jurist, ofiter, am experienta, insa aici, degeaba. Caut sa lucrez ca si tamplar, dulgher, parchetar, lacatus mecanic, fermier(meserii in care sunt calificat si, am experienta).
   Nu consum alcool, tutun, 47 ani, cu bun simt. Ma poate cineva ajuta?
   Multumesc anticipat. Tel. 0746650928.

 36. Nico spune:

  Buna la toti.In primul rand felicitari pentru site…foarte complet (pentru mine cel putin),si vad ca multe persoane pun ca pareri doar cerinte de locuri de munca.
  Am sa incerc si eu ,poate toti au avut noroc …
  Am lucrat ca hostess de evenimente si conferinte in Madrid cam 5 ani de zile.
  Sunt in Oslo de abia ajuns si invat limba norvegiana.Cursul il termin la sf.lui august.
  M-am inscris in NAV.NO,FINN.NO,MAINPOWER.NO ,dar putin locuri de munca de acest gen.
  Poate stie cineva vreo informatie (hotel ,eventuri,congrese,bazar).
  Eu 28 ani,good looking si cu dorinta mare de a lucra in Oslo
  [email protected]
  Multumesc

 37. Chelea Florin spune:

  Salut sint Florin un post de bucatar sau ajutor nu conteaza mar interesa . Sit obisnuit cu program prelungit in restaurante persoana serioasa nu beu nu fumez . Multumesc anticipat.

 38. marinescu nicolae spune:

  Buna ziua,
  Caut un loc de munca in Norvegia in orice domeniu.
  Ofer compensatii banesti celui care ma ajuta.
  Multumesc.tel: 0769696407

 39. SAMSON IOAN spune:

  Buna ziua,
  Caut un loc de munca in Norvegia in domeniul constructiilor de drumuri si poduri , sunt inginer cfdp cu experienta in domeniu de peste 15 ani.
  Multumesc tel : 0743043311

 40. Neculai spune:

  BUNA,SOFER PROFESIONIST CAT.B C D .BE CE DE ,CU EXPERIENTA 1 AN.CU ATESTAT MARFA SI PERSOANE,ADR MARFURI PERICULOASE SI CISTERNA,AGABARITIC,SI CARD TAHOGRAFIC,EXPERIENTA IN MECANICA SI ELECTRICITATE AUTO,SI ELECTRICITATE IN GENERAL.
  DIPLOMA DE ELECTRONIST,CU EXPERIENTA IN DOMENIU.
  VORBESC ROMANA,RUSA,SPANIOLA,SI PUTIN ENGLEZA,
  DIPONIBIL SA VIN SA LUCREZ IN TOATA NORVEGIA,
  0049600715993

 41. Popescu Iulian Luis spune:

  Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un loc de munca daca se poate in orice domeniu agricultura ferme pescuit necalificat in constructii posed carnet cat b si vb engleza nivel mediu.Va multumesc anticipat.

 42. Bejan petrica leonard spune:

  Sunt in oslo de ceva timp.sunt in cutarea unui loc de munca.munca grea solicitanta in lemn padure depozit.am lucrat in oslo in constructii si diferite munci ocazionale de tot felu(vopsit case interior exterior,facut decorative exteriora la casa,carat sapat,tait copaci am experienta in depozit material lemnos orice munca).am 35 ani nu fumez nu beau baiat serios si muncitor.am id norvegian cont etc.va multumesc pentru orice informatie.stau in apropiere de oslo

  • nick62 spune:

   petrica sint in situatia ta care o aveai in vara asa ca ma intelegi mai usor .caut si eu un loc de munca in norvegia care sa fie cit mai bine platit .sint calificat in constructii ,sudor ,ferma sofer distributie etc .vorbesc bine engleza si germana pmediu italiana si maghiara a(nu sint ungur ).daca ma poti ajuta cu o referinta ,adresa telefon informatie sau orice ajutator o sa ti multumesc .te salut si astept vesti bune de la cineva care a trecut prin asa ceve .

 43. Marioara spune:

  Buna caut de munca la hotel spalat de vase sau curatenie stie cineva? Eu stau in oslo am tot trimis cv la toate firmele dar nimik,ma poate ajuta cineva

 44. Viorel spune:

  Buna, ma numesc Viorel Soltuzu. am 40 de ani, 3 copii, sunt din Botosani, am lucrat 20 de ani in Italia, ca zugrav, rigipsar, finisor interne si externe, permis de conducere B, C, E. As dori daca se poate sa ma ajute cineva pentru un loc de munca (constructii, agricultura, si de munci grele in orice domeniu).
  Tel: 0040749264728 Va multumesc

 45. bontea spune:

  Ma numesc Bontea Romică si sunt ofiter de politie in rezervă .Mă adresez acestei instituţii motivat de faptul ca doresc să lucrez in Norvegia. Am inţeles ca sunt foarte cautaţi specialisti ingineri in domeniul pirotehnic sau artificier. Sunt atestat in cele 2 domenii avand experienta in domeniu.
  Nu m-am adresat altor institutii deoarece doresc ,daca aveti nevoie de serviciile mele sa lucrez cu forme legale

  • nick62 spune:

   petrica sint in situatia ta care o aveai in vara asa ca ma intelegi mai usor .caut si eu un loc de munca in norvegia care sa fie cit mai bine platit .sint calificat in constructii ,sudor ,ferma sofer distributie etc .vorbesc bine engleza si germana pmediu italiana si maghiara a(nu sint ungur ).daca ma poti ajuta cu o referinta ,adresa telefon informatie sau orice ajutator o sa ti multumesc .te salut si astept vesti bune de la cineva care a trecut prin asa ceve .

 46. simona spune:

  Cum pot lucra in norvegia M-ar interesa ca infirmiera conteaza salariul,iubesc tara asta.multumesc

  • Nina spune:

   Buna, am terminat un curs de infirmiera de 300 de ore, deci caut un loc de munca , m-ar interesa ca infirmiera , deoarece imi place sa ajut, sa ingrijesc bãtrâni. Pot deasemenea la curatenie, am experienta.
   Multumesc anticipat…..sper ca cineva sa imi intinda o mana de ajutor.

   • Ermilia spune:

    Ai gasit ca infirmiera in Norvegia? Am si eu o prietena buna suntem amandoua in Bergen si fata cauta un job in domeniu de preferat tot infirmiera. Multumesc anticipat!

 47. Sint imfirmer si asi dori un loc de munca in Norvegia

 48. JurnaldeNord spune:

  Oferte de locuri de muncă pentru asistenti medicali:

  http://asistentmedicalinnorvegia.ro/oferte-locuri-de-munca/

 49. Sergiu Cheptea spune:

  Salut,cum as putea un loc de munca in Norvegia?
  Am studii superioare-inginer (domeniul nu conteaza-pot fi gradinar,sofer,cunosc rusa,italiana)

 50. mihaita spune:

  salut numele meu este mihaita am 38 de ani am stat 9 ani in italia , acum sant in sudamerica ecuador si sant in cautarea uni loc de muna am lucrat in italia ca tehnic de computer 5 ani reparati instalatii de programe windows antivirus tot ce e programe pentru computer dupa am lucrat ajutor electricista , pictor ,ajutor zidar
  mai multe meseri ajutor bucatar un pic din toate daca ma poate ajuta cineva va rog frumos astept raspuns vb italiano inteleg spaniola dar vb mai putin spaniola astept raspuna va multumesc
  adresa mea este [email protected]

 51. Mihai spune:

  Am terminat facultatea de inginerie in domeniul informatica industriala si urmez si master in proiectare CAD . As dorii sa imi gasesc de lucru in Norvegia ca inginer daca aveti vreun sfat cum as putea sa reusesc sa gasesc as fi foarte multumit . 0762661709

 52. Marius spune:

  Am lucrat 9 luni in Norvegia aveti idee daca pot aplica pentru ajutor de somaj

  Best regards
  marius

 53. ICHIM GEORGE spune:

  Buna ziua. Doresc sa lucrez in Norvegia ca sondor pe o platforma petroliera,ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, idee…de cum si unde trebuie sa aplic. Va multumesc anticipat

 54. Andreea spune:

  Buna. As vrea sa gasesc un loc de munca in Norvegia in urmatoarele domenii: menaj, bona , camerista. Tocmai ce am terminat facultatea, dar sotul meu e in Norvegia si imi doresc mult sa merg sa stau cu el si totodata as vrea sa si muncesc. As prefera in urmatoarele orase: Bergen, Haugesund sau Stavanger.

  • Alina Alexa spune:

   Andreea,iti dau un sfat,pleaca la sotul tau in Norvegia daca tu spui ca el lucreaza acolo si presupun ca are si un loc unde sa stea si incearca sa intri tu in sistemul norvegian.
   Stai cu sotul tau,invata orasul depui cv/uri,iti faci acte…Stiu ce spun pentru ca si eu am procedat la fel.Succes

   • Alex spune:

    buna Alina as fi vrut sa dau aceleas sfaturi dar am mai dat si toti miau dat aceleas raspunsuri
    “bai eu nu sunt invatat sa caut de munca in stilul asta,eu mereu imi gaseam prin cineva pe net sau in ziare”si de asta nu am mai zis de mult nimanui

 55. Florin spune:

  Va salut,cu respect..!Sunt Florin.,am varsta de 44ani de profesie sofer BCE, am lucrat 5 ani in tara ca si instr.auto, 5 ani am lucrat sofer TIR in Italia., as dori sa lucrez in Norvegia ca sofer profesionist.. daca m ar putea ajuta cineva as fi recunoscator… vorbesc putin engleza dar o studiez., sunt din Focsani Va multumesc anticipat, cu stima..!

 56. Florin spune:

  …sunt acelasi Florin de mai sus,am omis sa las un nr. tel. pt. orice eventualitate 0747047031. Cu scz. de rigoare. va multumesc !!!

 57. Bragadireanu. Petrisor spune:

  Doresc un loc de munca in Norvegia in domeniul mecanic auto sudor autogen tinichigiu auto

 58. Bragadireanu. Petrisor spune:

  Doresc sa lucrez in Norvegia in domeniul auto prin intermeediul firmei mai sus mentionate cu contract de munca

 59. tiproc spune:

  SINT un inventator (inrait) si as avea nevoie de ceva bani sa-mi pot pune inventiile in (proiectare) aplicare, am 61 de ani, va puteti gindi cite inventii am , binenteles in memorie (in loc sigur)Sint foarte inventiv in toate domeniile inclusiv filme comice, ne putem da seama , ca sunt nascut in romania, nu am nici o sansa sa-mi dezvolt ideile, mai ales, ca nu am urmat facultati etc.Am urmat niste calificari ca :lacatus mecanic constructii metalice,strungar, sofer profesionist,dar cunosc inca multe meserii

 60. tiproc spune:

  sint tiproc daca cineva ma poate ajuta sa-mi gasesc ceva de lucru intr-o tara unde sa-mi cistig niste bani pe care doresc sa-i cheltuiesc in inventivitate caci le consider importante si foarte importante ,dar la noi in tara nimeni nu da doi bani pe inventatori stiti dumneavoastra, poti sa inventezi ce vrei autoritatile sint ocupate doar de politica si cascaval mai ales !,asa ca daca voi gasii pe cineva sa miste un deget pentru mine ,inventiile mele pot schimba lumea ! inca cum . 0749528933

 61. Catalin spune:

  I do not know if it is common to say that I would like to work in Norway of pure passion and the challenge of new experiences , even if I’m not qualified. I am 22 years old and I’m willing to try my limits, to learn new things with ambition; worth trying, I have nothing to lose.

 62. antonia spune:

  sunt interesata de un loc de munca in norvegia

 63. vataman constantin spune:

  Caut loc de munca in Norvegia,in meseria de electrician.Am o vechime in activitate de 35 ani,10 ani in domeniu constructii nave si 25 ani in domeniu constructii,intretinere,mentenanta.accept orice alternativa.Vorbesc limba engleza si franceza in stadiu de incepator

  Multumesc tel.0749999591

 64. Gabriel spune:

  Salutare!
  REcent am contactat o persoana din Spania care intermediaza locuri de munca in Bergen,agricultura,fara comision si cu plecare imediata.Stau si ma intreb :daca sunteti atat de multi co-nationali care cauta de munca,de ce firmele norvegiene cauta persoane din afara tarii ,prin intermediari,pentru un loc de munca? Raman sceptic la conditiile de munca de acolo,dupa ce am vazut atatea mesaje in care cautati de munca.Eu acum sunt in Italia,am 33 de ani si caut un loc de munca,dar sa vin pana in Norvegia sa ma alatur celor care cauta loc de munca?lasati un mesaj daca aveti pareri.Succes tuturor ! Doamne ajuta!

  • Libeg Alexandru spune:

   si eu am sunat si am vorbit si mi-a spus ca salariu este de 3400 euro sau 17euro/ora. ma pot duce pe cont propriu sau prin firma interim. nu stiu ce ar avea de castigat daca ma duc pe cont propriu .ai mai discutat si cu alte persoane despre plecare

 65. Gabriel spune:

  Buna ziua! Am o rugaminte pentru Jurnalul de Nord:eu am sunat la numarul pe care l-am gasit al firmei din Klepp Stasjon(0047051786300) si mi-au raspuns. Problema e ca nu vorbeau engleza si nici eu norvegiana,asa ca nu am reusit sa avem o conversatie utila. Vreti sa ii sunati dumneavoastra si sa vedeti daca au intermediari romani? V-as multumi in numele celor care au luat teapa!

 66. Dius spune:

  Mecanic serios caut un loc de munca in norvegia firma la care lucrez momentan nu-mi asigura perspectivele necesare pentru a-mi dezvolta cariera 0752378933 THX

 67. Daniela spune:

  Buna. Si eu sunt interesata de un loc de munca in domeniile: Housekeepeer, baby-sitter, ciratenie la hotel. As prefera in orasul Haugesund deoarece acolo locuieste si sotul meu si imi doresc enorm de mult sa locuim impreuna. Va multumesc frumos!

 68. zaharia stefan spune:

  buna ziua as fi interesat de un post de ingrijitor animale mulgator la ferma de vaci mentionez ca am experienta de 7 ani si nivel conversational engleza

 69. zaharia stefan spune:

  0762988042

 70. Nico spune:

  Buna seara la toti.Suntem neschimbati peste tot.Romanu e roman.Dar pana la urma toti suntem mandri de ceea ce realizam.Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni.Am inceput prin mai sa ma inscriu in NAV,FINN,EURES etc si din sept sunt in Norvegia.Slabut cu limba lor (desi nu mi se pare tare grea…dar las pe maine ca romanu…is bazat in engleza si spaniola…ce tare is “romanian mofocker”) am cam dat vreo 300 cv-prin Oslo-Drammen etc prin restaurante-magazine-servicii de curatenie etc si NIMIK.Da nimik.Promisiuni jumate…foarte amabili ca POATE…dar NIMIKKK.
  Vine decembrie si nimik bani de chirie.Norvegiana a mai crescut..cu TV…cu magazinele lor (KIWI,MENY,EURPRIS) si sincer daca nu ai D-nummer si inginer la cer …dar la ei(se poate face schimbul de certif si diploma…nu mai stiu unde)….nu faci NIMIK.In curand (am creat deja blogul.. http://q.gs/7nUbA) am sa ofer mai multe informatii utile.HAI ROMANIA

 71. T.G. spune:

  Citiți în pălăria mea articolul…
  Din atâția care au comentat nici măcar unul singur nu s-a sinchisit să citească TOT articolul, sau măcar titlul… Do you romanian guys? Guess not. Sau visați pară mălăiață cu tonții… în cazul ăsta nu mă miră că se duce țara de râpă de tot… ‘ai steaua voastră frate

 72. Dorin spune:

  Buna seara,
  A-si dorii sa pot lucra in Norvegia, calificarea mea este in turism cu o experienta de 12 ani ca receptioner hotel, dar sant deschis si pentru alte domenii de activitate.
  Va multumesc

 73. NAN VALENTIN spune:

  BUNA ZIUA,MA NUMESC NAN VALENTIN SUNT DIN IALOMITA AM 28 DE ANI SI SUNT ELECTRICIAN MECANIC AUTO,AM LUCRAT IN RO.APROAPE 2 ANI DUPA CARE AM PLECAT IN CIPRU UNDE AM LUCRAT 7 ANI DIN CAUZA PROBLEMELOR GUVERNAMENTALE AM PLECAT IN ROMANIA IAR IN PREZENT SUNT IN UK AS DORII UN POST IN NORVEGIA SAU AUSTRALIA ,VORBESC NIVEL MEDIU ENGLEZA SI GREACA,SERVICIILE MELE AR FI:MECANICA USOARA ,REPARAREA INTRETINEREA SI REMEDIEREA INSTALATIILOR ELECTRICE,SISTEME DE SECURITATE SISTEME AUDIO,VIDEO,DIOGNOZA AUTO ,TEL.0040761809626,004407404853870 MULTUMESC

 74. florea marcel spune:

  buna ziua..as dori si eu un loc de munca in orce domeniu pentru inceput,fiecare provovare ma intareste.de meserie sunt sofer profesionsist.multumesc anticipat

 75. belescu catalin spune:

  Ma numesc catalin si sunt din Curtea de Arges.Ma intereseaza si pe mine cum fac sa gasesc un loc de munca in norvegia ….. am lucrat in Italia pentru 6 ani la aceeasi fabrica la masini idraulice pentru indoirea tablelor,sudor si multe altele aveam atestat de motostivuitor in incinta fabrici …daca e cineva binevoitor sa imi zica si mie cu cine trebuie sa intru in contact pt un loc de munca ii multumesc din tot sufletul (dau comision cand ajung la destinatie)multumesc

 76. ionut spune:

  Un post de montator canale (tubulatura) în domeniul aerului condiționat..știe cineva….00393246628026. Vb italiana cursiv și cât de cât engleza

 77. cornel gligor spune:

  buna!sunt meserias in rigips si as dori sa lucrez in norvegia!

 78. cornel gligor spune:

  buna!sunt meserias in rigips si as dori sa lucrez in norvegia!!

 79. octavian droc spune:

  Hello Norway I want to see you! I am a PLC programmer and for the moment I work in China.

 80. Buna ziua as dori sa lucrez si eu an norvegia momentan sant an UK. Lucrez ca tamplar carpemter dulgherie tot ce e din lemn ….. Si ma pricep si la interoare ….pentru mai multe detali nr meu de tel 07459601337 multumesc

 81. PÎRVU GH spune:

  BUNĂ.AM O RUGĂMINTE,ȘTIE CINEVA NR DE TELEFON DE LA VREUN SERVIS AUTO CU PATRON ROMĂN ÎN NORVEGIA.SĂNT INTERESAT PT ANGAJARE CA MECANIC AUTO,VOPSITOR AUTO.CU STIMĂ GIGI.

 82. PÎRVU GH spune:

  BUNĂ.SĂNT ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ ÎN NORVEGIA.CU STIMĂ GIGI

 83. Gregory spune:

  Sint calificat in domeniul exploatari forestiere,cu experienta,rog mult poate sa i-mi dea cineva un sfat unde asi putea gasi de munca in domeniul meu,multumesc anticipat,sarbatori fericite tuturor nr.0039.3275562101,

 84. magadan gheorghe spune:

  calificat ziudar -zugrv ,stivuitorist 3,5t autorizat iscir va rog poate sa-mi gasit un loc de munca telefon mobil 0732028997

 85. stefanescu valerica spune:

  calificari ; sofer profesionist B.C.E. macaragiu autorizat i.s,c.i.r. gr.1 50 t ,gr.3 80t instalator, apa, canal,gaze. va multumesc caut de munca in tara dumneavoastra NORVEGIA TELEFON MOBIL 0744175888

 86. gabor spune:

  Buna sint zidar cu experienta structura ,finisaje vorbesc spaniola ,caut munca in norvegia ,daca cineva ma poate Ii Multumesc 0034642808802

 87. mario spune:

  buna ziua ……LA MULTI ANI……….rugaminte …suntem un cuplu de 51 / 47 de ani si dorim sa gasim un loc de munca in Norvegia in agricultura -ramura zootehnie / ingrijitori animale , curatenie , munci necalificate care pot oferi si cazare , va multumim si un an nou cu vise implinite si multa fericire ………….

 88. Rainmund Iung spune:

  Buna ,doresc si eu un loc de munca ca si sofer am CE.As vrea sa lucrez si intr-o fabrica daca este vreo firma ce recruteaza tineri .Cu stima va multumesc 95777856 (vorbesc limba si am 7 ani in Norvegia)

 89. Gregory spune:

  caut un loc de munca in domeniul forestier,lucrez de 5 ani in italia in domeniul acesta posed 2 atestate profesionale,recunoscute in europa,,

 90. Gregory spune:

  caut un loc de munca in domeniul forestier,lucrez de 5 ani in italia in domeniul acesta posed 2 atestate profesionale,recunoscute in europa,,00393275562101

 91. romeo spune:

  buna sant in cautarea unui loc de munca in Norvegia am 33 de ani si sant din galati mar interesa orce momentan muncesc in italia la milano cam de 8 ani intro fabrica ca sudor in plastic va multumesc

 92. romeo spune:

  daca ma puteti ajuta contactatima la nr 00393206721616 sau [email protected]

  • petrisor spune:

   buna seara ma numesc petrisor de meserie zidar sunt an cautarea uni loc de munca an norvegia an domeniul constructilor nr0741618794 de tel

 93. ADRIAN spune:

  Caut un loc de munca in,amenajari ,rigips ,instaltii sanitare ,incalzire ,lacatusere,tubulatura navala .doresc seriozitate….

 94. valentin spune:

  buna ziua.sunt tamplar de meserie cu o vechime de 20 de ani.am 44 de ani si sunt din giurgiu.as dori sa lucrez in norvegia.

 95. gigi spune:

  caut un loc de munca in Norvegia domeniul tinichigiu izolatii industriale conducte,rezarvoare sau in santiere navale 0733161764

 96. Radutzu spune:

  vreau sa ma mut in Oslo curand…this is my dream:)

 97. marian spune:

  Salutari romanilor din norvegia! Am tot citit despre problemele voastre si nu pricep o chestie . In romania e un anunt prea frumos sa fie adevărat. E vorba de munca in construcţii cu salarii de 4400 euro! Va las nr de telefon pt contact 004723961793. Dacă e pe bune sunt si eu interesat de job sper să nu fie ţeapă !!!Eu am ajuns in faliment de cate telefoane am dat! Bafta tuturor !

 98. cristi35 spune:

  Buna. Sunt pentru prima data pe acest site. Nu am obligatii,divortat,fara vicii. Inteleg limba engleza,dar mai greu cu pronuntia. As dorii sa muncesc in agricultura sau sivicultura. Ce sanse as avea in norvegia. Eu zic 0. Dar astept parerile voastre. Merge pe zicala,carte multa nu se cere,prost sa fi sa ai putere. Si un pic de minte. Ast pareri

 99. Baidu Alexei Nicolaie spune:

  as dori un lok de munca in strainatate adica in norvegia sunt de specialitate excavatorist astept raspuns va multumesc.

 100. danny david spune:

  Salut.Sunt din Bucuresti,am 32 de ani,permis categoria B…nu caut nimic,doar ma amuz de voi 😉

  • elena spune:

   Buna ziua ,suntem o Familie serioasa si cautam de munca in norvegia ,acum locuim in italia,aici am lucrat de toate.pizzerie,brutatie,macelarie,constructii,…etc.putem oferi in schimb cazare la constanta in fiecare an cite o luna ,sau cit doriti.00393276660827

 101. liviu spune:

  Buna ziua,sant interesat de un loc de munca
  in constructii sau amenajari.ofer comision tel .00 40 747050447.multumesc

 102. simion cengher spune:

  sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul amenajari interioare,ofer comision celui care ma ajuta.

 103. simion cengher spune:

  caut loc de munca in norvegia.

 104. simion cengher spune:

  caut loc de munca in Norvegia,amenajari interioare,tel.0040749610395.

 105. costy spune:

  Caut un loc de munca in orice domeniu am 29 de ani si sunt o persoana serioasa ofer coimision .tel 0745405883 multumesc

 106. costel spune:

  BUNA ZIUA MA INTERESEAZA SI PE MINE UN LOC DE MUNCA IN AMENAJARI INTERIOARE EXECUT GLET VOPSEA GRESIE FAIANTA . CONTACT [email protected]

 107. costel spune:

  BUNA ZIUA MA INTERESEAZA SI PE MINE UN LOC DE MUNCA IN AMENAJARI INTERIOARE EXECUT GLET VOPSEA GRESIE FAIANTA . CONTACT 0730533744

 108. giovanni spune:

  Buna seara,sunt de cetatenie italiana 34 de ani,nu fumez,nu beau. Am lucrat 10 ani in zootehnie,in italia nu gasesc de lucru de loc. Lb straina stiu doar lb romana. Daca cineva ma poate ajuta se vin in norvegia la munca??? Se fie ceva serios nu o teapa. Va multumesc mult,[email protected] cell:00393283817200

 109. Constantin spune:

  calificat in meseria de electrician cu35 ani de munca la activ,10 ani in domeniu naval si25 ani in constructii civile intretinere si exploatare instalatii si retele electrice doresc colaborare cu o firma din Norvegia pe termen nedeterminat. va multumesc
  tel.0040749999591
  email- [email protected]

 110. virgil spune:

  Bunazioa ma numesc Virgil am firma de constructi in Italia dar cu criza de amici e dezastru sint disponibile de transfer in Norvegia pentì lucru sint expert in constructie varie li case exterioare interiore tencueli razaturi tot felu lucrari in piatra simin eurcaramida piatra ristructurari case apartamente bai gresi faeanta etc vreau sa Lucrezia dava aventi si pen mine de lucru sua citeva lucrari nr 00393802653957

 111. mihalache adrian spune:

  Bună sunt roman am 34 ani caut se lucru în oriunde în Norvegia ca tâmplar, parchetar, dulgher, gaterist, motostivuitorist sunt căsătorit si am 2 copii harnic si onest știu si multe alte meserii dar la cele sus menționate am calificari

 112. mihalache adrian spune:

  Bună sunt roman am 34 ani caut se lucru în oriunde în Norvegia ca tâmplar, parchetar, dulgher, gaterist, motostivuitorist sunt căsătorit si am 2 copii harnic si onest știu si multe alte meserii dar la cele sus menționate am calificari 0040745066909

 113. frentescu eduard spune:

  salut ma numesc FRENTESCU EDUARD am 40 de ani lucrez in domeniul amenajarilor interioare de 14 ani sint casatorit am 2copii cazier curat sanatos as dori sa MUNCESC in NORVEGIA

 114. frentescu eduard spune:

  FRENTESCU EDUARD 0745453306

 115. Durugy Andrei spune:

  Buna ziua,as dori sa aflu daca cineva a plecat in Norvegia in domeniu constructii in urma anuturilor publicate pe tocmai.ro,sau este TEAPA!!!

 116. lonut spune:

  bn vreau si euunloc de munca inagricultura cine ma poateajuta ofer recompensa rogseriozitate

 117. lonut spune:

  nr meu e 0741555986 cine ma poate

  ajuta rog seriozitate

 118. Cristian spune:

  Buna ziua, as dori un loc de munca in Norvegia , vorbesc limba Engleza fluent, am permis de conducere categoriile B+C+eE, am experiența in domeniu de peste 7 ani, am lucrat si in service pe parte de consilier vânzări , consultant in diagnoza auto, ma pot acomoda in orice colectiv , sunt receptiv la informații , doresc ceva serios , cu stima , Cristian

 119. lupusor sorin spune:

  buna, am 46 anii, am lucrat in gastronomie, zidar zugrav , diploma, sofer cu toate categoriile, vorbesc germana , putina engleza si spaniola. caut ceva de munca in norvegia , care ma poate ajuta va rog nu ezitati, 0040742922691

 120. Danut spune:

  salut.exista printre voi romanii din Norvegia careva care intermediaza pe ai vostri conationali dar sa fie treaba sigura ?daca da suna-ma 0040727549390.

 121. oleg spune:

  vrau si eu in NORVEGIA nu are iportanta la pescuit la constructii,,,,,,,,,,,principalul sa fie bine platit ,,,multumesc mult

 122. Dumea Stefan spune:

  Sunt constructor dulgher-timplar am lucrat de toate in mai multe tari doresc un loc de munca va multumesc

 123. miki spune:

  Buna ziua! Caut 2 doamne (40-50 ani) cu care sa lucrez in echipa, in Norvegia, in agricultura, dar tb sa fie suportat transportul si taxele de sedere-nu stiu exact cat sunt (salariu de 3500 euro/luna);

 124. DEDEA RADU spune:

  Buna ziua cat un loc de munca, am mai lucrat acoperitor metalice 2001- 2005
  asomare animale 2009- 2014 Abator mase plastice.
  Caut un loc de munca in strainatate si ca necalificat, ferme animale, altele
  fara COMISION DE MEDIERE i Romania doar dupa o luna de munca in strainatare pentru ca am luat destula tapa si nam mers nicaeri am ramas fara bani mazoritatea firmelor de mediere sunt hoti iti ia doar bani.

 125. gabriel spune:

  buna sunt instalator tehnico sanitar si gaze doresc sa muncesc in norvegia nr 0741610988

 126. adrian spune:

  buna caut de munca in domeniu constructiilor am 10 ani de experienta tel 0748609880 multumesc

 127. carol spune:

  salut caut un loc de munca in norvegia. sunt instalator sanitar, tubulator naval, sofer categoria B si chiat necalificat poate sa fie.

 128. Eu doresc sa imi caut un loc de munca in Suedia,Danemarca,Norvegia Nu conteaza la orice munca pozitiva puteti sa ma contactati pe nr Din Romania 0762848942

 129. Mircea Iosef spune:

  Arhitect cu experienta in domeniul proiectarii, amenajarii interioare, restaurarii si design, vorbitor de limba engleza, franceza si germana. Carnet de conducere categoria B. Caut de lucru in Norvegia.
  e-mail; [email protected]

 130. Sorin... spune:

  Buna..caut si eu ca toti ceilalti un loc de munca in Norvegia. Am terminat facultatea de Silvicultura, stiu sa lucrez in constructii, amenajari spatii verzi, si bucatarie dar daca e nevoie nu as refuza nimic din alte domenii.am 3p ani si stiu sa vb spaniola si putin engleza.poate ca din sumedenia aasta de mesaje cineva va vedea si mesajul meu.0040753802905. Astep un raspuns.multumesc

 131. Poate sunteti de incredere caut un gob in izolatii termice

 132. Buna ziua sunt interesat de un job in domeniul tinichigerie izolatii rezervoare vase

 133. Buna ziua.Ma numesc Marian as dori sa lucrez in norvegia ca sofer profesonist am categorile b, c, d, e si atestate de marfa, persoane, adr si agabaritice.Cum pot sa iau si eu legatrua cu cineva din norvegia stiu limba engleza mediu si italiana mediu.Cine ma poate ajuta cu un raspuns.Va multumesc

 134. Mahmoud bakro spune:

  Eu sunt inginer civil stabilit in suedia și am experiență de 27de ani in proiectare si executie și învăț limba suedeză acuma
  Caut de lucru

 135. Julian spune:

  Hello.
  My name is Iulian.
  I’m interest in finding a job in Norway.
  I have a university degree in Alimentary production but i’m willing to work even in construction as a worker without experienced. I’ve work a half year in a factory that produced bread in Romania. Also I’ve worked in commerce in markets like Lidl and Trident in Romania and a few years in Spain in construction and like a supervisor in theme park. In the last two years I’ve been working with a company from Bucharest for which I did inventory reports of some units as BCR Bank Romania, mobile shops like Germanos and Cosmote. I speak English and Spanish. If someone can help me with advice or a company that can I address I would be grateful.
  Thank you for your attention.
  Have a nice day.

 136. Ciprian spune:

  Aici numai piloși pleacă

 137. Julian spune:

  Mai sus am facut o mica prezentare cu ce studii am si unde am mai lucrat.
  Am decis sa ma adresez si pe acest site deoarece am facut greseala sa incerc sa vin in Norvegia cu contract si desi am pus pentru inceput 130 de euro pentru 2 persoane unui anume Silviu care spune ca ofera locuri de munca intr-un depozit de fructe undeva langa Oslo in zona industriala Anterwepen sau ceva de genul urmand sa plec pe data de 07.08.2015 spre Norvegia. Urma sa ii mai trimit cateva date si adeverinta medicala. Cand l-am contactat de fapt imi spune ca mai trebuie sa mai dau inca 110 euro diferenta deoarece imi intergistrase contractul pentru Italia la ingrijire batrani. Acum incerc sa-mi scot banii inapoi. Deja am depus o denuntie la politie in Romania. Daca as sti pentru cine lucreaza as vorbi direct cu angajatorul in Norvegia. Oricum mi se pare ca e teapa si m-am ars. Greseala este facuta acum.
  Totusi nu ma dau batut si incerc sa-mi caut singur un contract de munca in Norvegia tinand cont de toate informatiile de pe acest site si nu numai.

 138. cristina spune:

  Buna ziua ,suntem o Familie serioasa si cautam de munca in norvegia , am lucrat in pizzerie,azile de batrani,si sotul meu ca fresor CNC.NR de TEL 0039/3893495693

 139. Mahmoud bakro spune:

  Jag ät civilingenjör och jag har 27år erfarenheten med projekt och praktiska med civil byggnader och industriella byggnader och agronom byggnader och andra och jag slutade civilingenjör i 1986 i Romänien och doktor examen i 2012 med starka byggnadernaed feber glas
  jag söker ett jobb för mig
  jag bor nu i Uppsala och nu slutade jag svenska språk
  Jag vet svenska språk
  Rumänska språk
  Arabiska språk

  med vänliga hälsningar
  Mahmoud bakro

 140. Luca Vasile spune:

  Buna ziua!
  Sunt inginer in constructii civile cu o experienta de 5 ani in executie. Am varsta de 26 de ani si doresc sa lucrez in Norvegia in domeniul constructiilor.Vorbesc limba engleza, detin permis conducere catgoria B. Rog pe cei care ma pot ajuta cu informatii sa ma contacteze la adresa de mail [email protected]. Multumesc!!!

 141. Capraroiu spune:

  Sunt interesata de un job în fabrica am lucrat în Norvegia la o fabrica petroliera .

 142. Ion spune:

  caut de lukrezi in nordvegia Trondheim sunt din Moldova nu am nici o eshire din situatzie am ajuns aici shi nu am pot deplasa mai departe sauntem 3 baetzi domim in mashina ajutatzine va rugam frumos mersi anticipat

 143. cezar spune:

  salut caut ceva de munca in norvegia.platesc comision 15 ani de experienta in constructii si zugrav in spania 0034673612124

 144. Mâtcă Pompei Dan spune:

  ,,VORBEȘTE LUMEA ,,că așa-i românul!Dacă altul poate și el nu,de ce să fie bine?!?Eu cred că o să gă siti ceva pt mine.Eu vreau pt bani mai mulți,deși nu pot să spun că nu câștig .,.dar nu ca în Suedia

 145. mihai spune:

  Buna ziua! Am 30 ani,sunt deja stabilit in Norvegia de 3 luni,cu toate actele necesare pentru munca si sedere. Sunt interesat de un loc de munca in domeniul constructii,domeniu in care detin 9 ani de experienta. Vorbesc engleza bine si norvegiana foarte Putin.

 146. George spune:

  Bună seara sunt interesat de un job în domeniul construcțiilor am calificare mașinist unelte cale și tersamente.

 147. Laszlo spune:

  Bună!As dori un loc de muncă în Norvegia.Am experientă în masaj,si ca barman,detin diplome.Multumesc.

 148. LUCIAN spune:

  SALUT.Suntem 2 barbati 38-36 ani dorim de munca,avem experienta in agricultura, tractorist(arat,dicuit,semanat),detin permis B,C,E, atestate profesionale, cartela tahograf,ADR,dorim sa lucram in ferma-agricultura.Va multumim.

 149. Iacob Cristian ion spune:

  Am lucrat în Norvegia, la interioare și as dori un post de lucru

 150. mihai marius spune:

  Doresc loc de munca in Norvegia,indiferent de regiune.Nu am o anumita calificare,avand doar liceul teoretic,dar am lucrat bucatar,sofer distributie,iar actualmente lucrez la o firma unde asamblez cititoare de temperatura(termocupluri)Salariul oferit in Norvegia ma motiveaza sa aleg aceasta tara.Multumesc anticipat.0768433022

 151. petre spune:

  As dori un loc de munca in Norvegia,in ori ce domeniu.In momentul de fata sunt in Norvegia.

 152. Moscal Cristian Ioan spune:

  Buna ziua.As dori sa lucrez ca tehnician dentar in Oslo.Am 43 de ani si o experienta de 15 ani.Multumesc.Tel.00400751418039.

 153. mihaita spune:

  salut numele meu este mihaita am 38 de ani acum locuiesc in italia si sant in cautarea unui loc de munca am lucrat in diverse activitati , ajutor zidar, electrician , vopsitor tehnic instalator programe windows ,xp ,7,8,10 ajutor instalator .in cam toate domenele vorbesc limba italiana si 50 la suta spaniola
  sant in cautarea unui loc de munca adresa mea este

  [email protected] va multumesc

 154. Valentin spune:

  Caut un post sofer cat b sau necalificat

 155. Alin-Florin spune:

  As dori sa lucrez pe un vas de pescuit,in norvegia,am experienta si posed si permis de marinar,vb foarte bine limba engleza

 156. ovidiu spune:

  Caut un loc de munca in orice domeniu

 157. vasile spune:

  Buna,sunt Vasile, caut de lucru in Norvegia in fabrici de orice fel,agricultura, constructii, sofer BCE,vorbesc engleza,ofer comision.tel:0754612581

 158. Mihai spune:

  Buna sunt Mihai si a-s dori tare mult un loc de munca in Norvegia poate cineva cu suflet mare ma ajuta sa plec din Romania am o familie de intretinut am o fetita si in Romania ne descurcam din ce in ce mai greu nr meu este 0040757242491 multumesc

 159. suhani daniel spune:

  As dori sa gasesc un loc de munca in Norvegia ca dulgher as avea vr.eo sansa?

 160. vasile spune:

  Va salut,ma intereseaza un contract de munca in Norvegia in domenii ca: fabrici ,,constructii,agricultura ,conducator auto BCE,cunosc engleza nivel conversational,tel:0754 612 581

 161. Giuglea spune:

  I m a 3rd engineer.High experience onboard container vessels world wide.High experience with diesel generators max…5500kW onboard Hanjin Asia.Purifing plants ,oily water separators and fresh water generators…and many more projects that are onboard commercial vessels.I’m seeking for employment

 162. Iancu spune:

  Caut de munca detin permis de conducere categoria B C

 163. Balica simion spune:

  Caut de munca in norvegia am experienta in panificatie si constructi telefon +393275328386

 164. ilies Gavrila Tiberiu spune:

  Asi dori un loc de munca in constuctii

 165. ilies Gavrila Tiberiu spune:

  Asi. dori un loc de munca in constuctii…sunt dulgher experienta 10 ani.

 166. David spune:

  Caut de munca ferme animale.tractorist.drujbist urgent am experenta

 167. boar leonida spune:

  Doresc un loc de munca în construcții sau zootehnie sau orice găsesc mai repede ași dori cu soția

 168. petrica spune:

  Sant instalator sanitare si de gaz sudor polietilena permis cat b dar lucrez si amenajari interioare am 42 de ani sant din brasov doresc un loc de munca

 169. Buna seara am o experienta de 6 ani in israel 8ani de spania 1 an de germania 1,5 ani de anglia stiu bine gresie, faianta rigips tencuieli interioare si exterioare zugraveli marmura granit acoperisuri lofturi extensii , zidarie aparenta briklayer, pavaje ,parket vreau sa gasesc , un loc de munca in norvegia tel 07417572371 multumesc

 170. marian spune:

  familie serioasa fara vicii cautam sa muncim inpreuna in ori ce domeniu daca ner putea ajuta cineva barbat 40 ani permis auto /f 39 ani sintem foarte muncitori si sociabili nr 0040784363885

 171. Marius spune:

  Buna as vrea su eu un loc de munca ân constructii am experienta. Acum sunt an spania

 172. Marius spune:

  Buna as vrea su eu un loc de munca ân constructii am experienta. Acum sunt an spania. .0034.642521449

 173. Iota Mihai spune:

  Hello!My name is Iota Mihai.I am 34 years old and I am an electrical engeneer.I can work in any kind of jobs.

 174. florin ghinet spune:

  sint sofer profesionist lucrez momentan in anglia as dori sa muncesc in norvegia am experienta in soferie detin licenta pt buldoescavatoare si utilaje grele astept oferte la tele 07459723801 e nr de anglia

 175. MAHMUD MUSTAFA ELENA ECATERINA spune:

  suntem un grup de 4persoane necunoscatori de limba engleza si dorim sa muncim la dv IN OSLO la sere sau la fabrici ma puteti contacta la nr aCESTA 0773397144 SAU PE EM AIL DORESC MAXIMA SERIOZITATE SI ASTEPT AZI RASPUNSUL DV.REPET NU STIM ENGLEZA KATY

 176. Stef Ana spune:

  Bună ! Caut un loc de muncă în agricultura, depozit sortat legume fructe,sau fabrică pesti. Am mai lucrat recent la o fabrică de peste din Irlanda și mă adaptez conditiilor de muncă. Nr. De telefon:0258865431

 177. Turcu Galina spune:

  Caut de munca necalificat la un depozit de legume fructe ceva nu cunosc limba decat rusa si romina atit .Ma adaptez la orice munca necalificata si am un grup de 3 persoane

 178. Niki spune:

  Caut loc de munca in oslo prefer construcțiile pt ca am 15 ani experiență sau logistică, transport 5 ani experiența tel 0040755331563.va multumesc!

 179. Buganu Ionel spune:

  Va salut ionel ma numesc caut un loc de munca in norvegia,experienta pe santier 8ani detin permis conducere categoria B-C 14 ani va multumesc nr de telefon 0721594654

 180. Svetlana Ciornii spune:

  Buna.Caut un loc de munca in Norvegia Oslo.In domeniul medicinii, ingrijirea persoanelor in etete.Experienta de lucru 21 de ani.Fara vicii,staruitoare.Limba kunosk romina, rusa, italiana.Daca poate cineva sa ma ajute, multumesc anticipat. tf.0079794279

 181. cristian spune:

  Buna.Caut un loc de munca in Norvegia impreuna cu sotia mea in orice domeniu,fabrici,hoteluri,ferme de animale,va rog mult poate ma ajuta cineva ,pot fi contactat la tel 0040761519066.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *