Operatiunea ”Dark Room” – rețea imensă de pedofilie în Norvegia și în Europa

Un copil gol, cu încheieturile mâinilor legate împreună cu bandă adezivă. Un bărbat care discută cu alți bărbați despre abuzul sexual împotriva propriului copil care se aflâ în siguranță, pentru că încă este nenăscut! Acestea sunt exemple groteşti din ancheta poliției norvegine în desfăşurare.

Împreună cu FBI, care a acționat împotriva site-ului Playpen, poliția norvegiană a făcut descoperiri uluitoare. Totul a început în luna septembrie 2015, când o mamă a reclamat la poliția din Bergen -oraş situat în vestul Norvegiei, al doilea oraş ca mărime după Oslo- că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a fost violată de un tânăr de 22 de ani.

În urma cercetărilor poliției, sub conducerea ofițerului Heidi Reikrås, se descoperă materiale pornografice, fotografii, filme, etc., în cantități impresionante, precum şi faptul că bărbatul de 22 de ani făcea parte dintr-o rețea de pedofilie întinsă. Era vorba de violuri şi abuzuri sexuale împotriva copiilor de toate vârstele, chiar şi bebeluşi!

Conducerea poliției din Bergen a fost informată despre gravitatea cazului în decembrie 2015. Imediat după aceea se formează o echipă specială de lucru formată din 25 de polițişti, căreia i s-a dat numele de cod “Dark Room”. Totul era secret, iar polițiştii din acest team (echipă) îşi desfăşurau activitatea într-o cameră de la etajul al şaptelea din clădirea Handelsbanken, aflată lângă sediul central al poliției din Bergen. Nimeni sau aproape nimeni nu avea acces la această cameră.

În scurt timp, colaborând îndeaproape şi cu FBI, se fac descoperiri terifiante. Cercetările continuă, dar iată ce s-a descoperit până acum:

– 51 de persoane din Norvegia sunt identificate, până în clipa de față, ca făcând parte din rețeaua de pedofilie; este vorba de abuzuri sexuale grotești.

– Datele electronice confiscate de poliția norvegiană însumează până 150 TB. Atenție, 1 TB = 1 000 000 MB. (un million!).

– 20 de persoane sunt deja arestate în districtul Vest, al Norvegiei; 31 de persoane sunt arestate sau cercetate în alte districte din Norvegia. Multe şi-au recunoscut vina.

– Cel puțin 20 de victime au fost identificate, 19 în Norvegia şi una în străinătate.

– Poliția norvegiană nu poate furniza toate informațiile cazului la această oră, dar se ştie deja că sunt implicați chiar şi doi politicieni în rețeaua de pedofilie, unul aparținând Partidului Laburist, iar altul Partidului Paşii Progresului.

– Atenție! Numai în districtul Vest, al Norvegiei, au fost descoperite 5 500 (cinci mii cinci sute!) de nume de utilizatori ai rețelei de pedofilie! Cazul este uriaș, fiind vorba nu doar de o rețea, ci de rețele de pedofili, răspândite pretutindeni!

Să ne gândim, încă o dată, la copiii noştri din Diasporă, oameni buni! Sau la cei care, pur şi simplu, sunt exportați de România poate chiar rețelelor de pedofilie – căci “Răpirile internaționale de copii”, din instanțele româneşti, nu sunt deloc răpiri! Oamenii încearcă numai să se salveze, venind în propria lor țară, cum făceau pe timpuri, refugiindu-se în bisericile lor creştine…

Eu sper să citească rândurile acestea cât mai mulți! Chiar şi autoritățile, chiar şi politicienii, chiar şi instanțele româneşti. Să afle ce se întâmplă în lumea asta mare…

George Alexander

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *