Greva profesorilor continua: iata lista scolilor aflate in greva!

7.700 de profesori sunt încă în grevă în Norvegia, pentru că nemulțumirile lor nu si-au gasit încă rezolvare. Peste 90.000 de elevi suferă din această cauză și nu se pot întoarce la ore, așa cum ar fi fost normal încă de luni.

Lista școlilor în care este grevă poate fi consultată prin accesarea link-ului de mai jos:

Skoler_i_streik_fase_3_210814

Cu galben sunt marcate școlile în care este grevă, numărul profesorilor aflați în grevă și localitatea.

Kolbjorg Odegaard, liderul grevei spune că până acum s-au făcut progrese foarte mici pentru profesorii aflați în grevă. Nu avem deocamdată niciun semnal că lucrurile vor fi mai bine și nu avem niciun motiv să oprim greva. Deja avem planuri pentru următoarea etapă a grevei, a declarat Kolbjorg Odegaard.

Ministrul Educației, Torbjorn Roe Isaksen a spus că mii de copii și tineri nu se pot întoarce la școală din cauza grevei. În cel mai rău caz, chiar și copiii din clasele primare care au început școala luni vor fi afectați de asemenea de grevă. Este o nouă fază a grevei, a declarat ministrul Educației.

Torbjorn Roe Isaksen a mai precizat că deocamdată Guvernul nu poate interveni în această situație.

Există o limită până la care greva poate dura. Deocamdată, greva se încadrează în limitele legii. Dar dacă se prelungește, ar putea deveni o problemă în care Guvernul să se poată implica, a continuat Torbjorn Roe Isaksen.

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *