Doi polonezi au incercat sa introduca o mare cantitate de alcool in Norvegia, spunand ca este pentru niste prieteni

Doi polonezi au incercat sa introduca in Norvegia o mare cantitate de alcool  si tigari, spunand autoritatilor ca toate sunt pentru…niste prieteni.

Luni, la granita cu Suedia, in Hedmark, autoritatile norvegiene au confiscat aproximativ 2.000 de litri de bere si peste 100 de litri de bauturi spirtoase. Toate acestea au fost gasite in masina a doi polonezi, care au spus politistilor ca bunurile erau pentru niste prieteni si ca nicidecum nu erau bauturi alcoolice, pe care voiau sa le vanda ilegal in Norvegia.

Atunci cand autoritatile au deschis portierele din spate, au constatat ca masina era plina, pana in tavan cu bere si bauturi spirtoase. De asemenea, politistii au mai gasit si 12.800 de tigari in autovehicul. Acestea ar fi fost, conform polonezilor, tot pentru prietenii lor, care ar locui in Rena.

Soferul, in varsta de 49 de ani, impreuna cu pasagerul din dreapta, in varsta de 59 de ani se afla in custodia autoritatilor, iar toate bunurile au fost confiscate.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Doi polonezi au incercat sa introduca o mare cantitate de alcool in Norvegia, spunand ca este pentru niste prieteni

  1. 6 Sivan spune:

    Moderatorule,nu lăsa să treacă comentariile la toti trogloditii si nespalatii. Ca exem.ungur Csaba. Multam fain !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *