Berea Isbjorn, retrasa de pe piata pentru ca avea gust de oua stricate si miros de sulf

O companie norvegiană care produce bere a retras de pe piață o cantitate mare din această băutură, după ce mai mulți clienți s-au plâns că berea avea un miros și un gust ciudat. Firma are sediul principal în Tromso și se numește Mack, iar sortimentul de bere este Isbjorn.

S-a descoperit că a apărut o eroare în sistemul de îmbuteliere al berii, care a dus la un miros și un gust ciudat al băuturii. Mai exact, berea avea gust de ouă stricate și sulf. Astfel, ar fi afectat consumatorii, provocându-le dureri de stomac. 

Un ziar local din Norvegia a scos la iveală că mii de beri marca Isbjorn ar fi fost vândute pe piață, deși aveau un gust și un miros ciudat. În consecință, reprezentanții companiei au început să retragă berea de pe piață, deși băutura ar fi fost produsă pe 21 și 22 iulie anul acesta.

Bacteria care a dus la această situație nu este periculoasă. În mod normal, este folosită pentru produse lactate, cum ar fi iaurtul, dar poate oferi un gust și un miros ciudat berii. Mirosul poate fi ca cel al lămâii sau al oțetului, a declarat Roger Karlsen, directorul de la Mack.

În 2013 a avut loc un incident similar. Atunci, Karlsen a asigurat clienții că astfel de lucruri se întâmplă foarte rar.

Berea expiră pe 22 și 23 octombrie anul acesta. Clienții care au cumpărat bere de la compania Mack își vor primi banii înapoi, potrivit spuselor lui Karlsen.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *