Uimitor: un templu hindus din Norvegia ofera servicii matrimoniale

Un templu hindus din Norvegia oferă servicii uimitoare pentru comunitatea hindusa din Scandinavia. Este vorba despre servicii matrimoniale.

Cei care sunt interesați să-și găsească un partener de viață sau părinții care vor să găsească un mire sau o mireasă pentru copiii lor se pot înregistra în sistemul nostru”, este menționat pe site-ul templului hindus Sanatan Mandir Sabha din Slemmestad.

Programul se numește „Matrimonial Personal Data”. Cei interesați trebuie să completeze un formular în care să specifice, printre alte lucruri și hobby-urile. De asemenea, trebuie să încarce pe site o fotografie personală. Înregistrarea în program costă 500 de coroane norvegiene, adică aproximativ 81 de dolari.

Dacă doriți să vedeți cum arată formularul de înscriere, puteți accesa linkul de mai jos:

http://mandir.no/wp-content/uploads/2012/12/Matrimonial.pdf

Pe lângă serviciul matrimonial, templul hindus oferă și alte servicii, printre care se numără prima tunsoare pentru copiii. Este vorba despre ceremonia cunoscută drept mundan, o ceremonie specifică pentru hinduși, care este realizată în general de un bărbat.

Rajan Zed, președintele Societății Universale a Hinduismului a spus că unul dintre scopurile templului Sanatan Mandir Sabha, care a fost fondat în 1988 este acela de a „promova pacea și armonia în societatea norvegiană”.

Slemmestad este un sat din vestul Oslo, din Royken. Aici se află Muzeul Cimentului și totodată satul este locul de naștere al fotbalistei Melisa Wiik.

Surse: www.tnp.no, www.babycenter.in

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *