Târgul de turism Reiselivsmessen Oslo 2017. Bilete gratuite oferite de agenția ”Visit Romania”

Devenit o traditie in lumea turismului norvegian dar si international, Norwegian Travel Fair – Reiselivsmessen Oslo 2017 isi dechide si in acest an portile pentru o noua editie care va avea loc in perioada 13 – 15 ianuarie, la Telenor Arena din Oslo.

Reprezentînd pentru a doua oara tara noastră, agenția de turism ”Visit Romania” are deosebita placere de a va invita sa ne vizitați la standul Romaniei  – standul cu numărul 840, în toate cele trei zile ale evenimentului.

În mod special, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14.30, vă așteptăm să o ascultati pe Yvette Larsson, fondator The Bucharest Lounge si speaker TEDx, care va sustine o prezentare despre România in sala numărul trei.

Pentru cei care doresc bilete gratuite va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected] sau un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.

In mail-ul către noi (sau în mesaj) trebuie mentionat: in ce zi doriti sa vizitati targul, numele dumneavoastră si adresa de e-mail unde doriti sa fie trimis biletul.

Impreună cu noi la acest eveniment va fi prezentă si o delagatie din partea Ambasadei Romaniei la Oslo.

Evenimentul Reiselivsmessen Oslo reuneste profesionisti din domeniul turismului, de la agentii de turism tour-operatoare la birouri de turism, de la hotelieri pana la companii aeriene, atât din Europa, Asia, USA cât si din Australia.

(Comunicat de presă ”Visit Romania”)

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *