România prezenta la târgul de turism Reiselivsmessen Oslo

Târgul de turism Reiselivsmessen Oslo este organizat în Fornebu, la Telenor Arena în perioada 15-17 ianuarie. Sunt prezentate oferte turistice din mai multe țări, fiind amenajate 600 de standuri ale operatorilor de turism. Standul României, aflat la numărul 435, este reprezentat de Cristian Turc, prin compania de turism Visit Romania.

Târgul este deschis în acest sfârșit de săptămână, după următorul program: vineri – între orele 15-18; sâmbătă – între orele 10-18; duminică – între orele 10-17. Conform estimărilor făcute de organizatori, sunt așteptați peste 40 000 de vizitatori. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului Reiselivsmessen Oslo.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

2 Responses to România prezenta la târgul de turism Reiselivsmessen Oslo

  1. george spune:

    Asa este! Standul Romiiniei e super perfect si super profesionist.D-l Cristian si staff-ul dinsului se ridica la un mare standard Europen! Ar fi fost bine si daca Ambasada Romiina ar fi putut vizita si contribui cu ceva la promulgarea turismului rominesc,alte ambasade internationale au facut aceste vizite si sustin turismul din tarile lor! Bafta si tot ce este mai bun D-le Cristi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *