Ziarist norvegian: România este o tara pe care oricine ar trebui sa o viziteze la un moment dat în viata

Norvegianul Gunnar Garfors, în vârstă de 40 de ani, a vizitat toate cele 198 de tari din lume. Intr-un top, alcătuit de acesta, cu 12 tari care trebuie vizitate in cursul vietii unui om, Gunnar a inclus si Romania, potrivit businessinsider.com.

Astfel, atunci când a fost întrebat care este ţara sa preferată, Gunnar Garfors spune că îi este dificil să aleagă doar una. Totuşi, acesta crede că în lume există 12 ţări pe care toată lumea ar trebui să le viziteze la un moment dat în viaţă.

Prima dintre ţările recomandate de Gunnar Garfors este România.

”Transilvania, cunoscuta cel mai bine pentru castelele sale, muntii si, desigur, Dracula, te va ului. Sa nu uitam petrecerile din capitala țării, Bucuresti. Si Romanii chiar stiu sa faca bere buna”, sunt motivele pentru care acesta a inlcus Romania intre cele 12 tari.

Clasamentul ţărilor pe care toată lumea trebuie să le viziteze la un moment dat în viaţă, potrivit lui Gunnar Garfors, este continuat de Madagascar, Islanda, Vietnam, Kârgâzstan, Kiribati, Noua Zeelandă, Nicaragua, Sierra Leone, Dominica, Norvegia şi Uruguay.

Gunnar Garfors s-a născut în 1975, în Norvegia, şi locuieşte în prezent în Oslo. Este consultant în probleme de distribuţie pentru Norwegian Broadcasting Corporation (NRK), compania publică de televiziune şi radio din Norvegia.

Informații despre călătoriile lui Garfors și materiale despre dezbaterile și conferințele la care acesta participă le găsiți publicate pe site-ul său, Globetrotting Galore by Gunnar Garfors.

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *