Vreti zapada la mana a doua? Un norvegian are de dat!

Aproape de necrezut, dar un bărbat din Norvegia are o idee năstrușnică. A postat pe un site norvegian un anunț prin care anunță că oferă, oricui dorește, câteva tone de zăpadă. Pentru a-și construi credibilitate în fața celor care urmau să vadă anunțul, norvegianul a atașat și câteva fotografii. 

Bărbatul a scris în felul următor pe site-ul www.finn.no: „Zăpadă de acum o săptămână, nu a fost importată, toată fiind din Norvegia, de calitate, zăpadă albă. Poate fi luată oricând, singura condiție fiind aceea ca temperaturile să nu crească și să nu se topească”. Este vorba despre un norvegian din Lillehammer care, fie dorește să atragă atenția autorităților asupra cantității mare zăpadă care ar putea încurca oamenii de la treburile zilnice, fie a încercat să facă o glumă sau nu dorește să curețe zăpada.

zapada2

Anunțul a fost postat în secțiunea cu „de dat”, așa că proprietarul nu dorește bani pentru cantitatea de zăpadă la mâna a doua pe care o deține.

Zilele trecute, polițiștii din Agder au transmis localnicilor un mesaj foarte tăios, prin care rugau oamenii să nu mai sune la secția de Poliție doar pentru a anunța că ninge. `Oamenii sună și se plâng că ninge și că vor intârzia la muncă sau de faptul că nu au primit astăzi ziarul și așa mai departe. Aceste apeluri nu vor fi însă puse pe lista de priorități ale polițiștilor`, au transmis polițiștii prin intermediul contului de Twitter.

Autoritățile au mai spus localnicilor că e normal să ningă, atâta timp cât se află în Norvegia și că nu ar trebui să se mire. În Agder, stratul de zăpadă a atins și 40 de centimetri.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *