Vreti o masina gratis? Iata ce puteti face!

Un batran de 89 de ani este dispus sa dea gratis masina pe care o are. Una dintre conditii este ca persoana respectiva sa-i fie sofer cateva ore pe saptamana.

Kare Gjoen nu mai poate sa-si conduca singur Mitsubishi-ul Carisma pe care l-a cumparat acum treisprezece ani. De ce? Din cauza varstei inaintate. Asadar, a dat un anunt in ziar, prin care informeaza doritorii ca pot obtine masina gratis, daca sunt de acord sa-i fie soferi doar cateva ore pe saptamana. Atat lui, cat si sotiei sale, Olga, in varsta tot de 89 de ani.

Puteti beneficia de masina mea gratis, daca acceptati sa-mi fiti sofer. Trebuie sa locuiti in apropiere de Skedsmokorset si sa fiti dispusi sa-mi fiti soferi aproximativ o data pe saptamana. Particip la cateva evenimente crestine si acolo ar trebui sa veniti cu mine. Fac un acord scris”, a fost mentionat in anuntul dat de batranul de 89 de ani.

Gjoen a mai spus ca pe langa acordul scris pe care este dispus sa-l faca, va plati integral pentru asigurarea masinii, eventuale modificari si reparatii si intretinere.

Platesc pentru benzina cand eu si sotia mea suntem pasageri, in timp ce persoana care va primi masina va plati pentru benzina pe care o va consuma ea”, a completat Gjoen.

Batranul a mai spus ca daca persoana care se va arata interesata de propunerea lui va dori sa participe de asemenea la evenimentele religioase, atunci va fi si mai bine. Dar aceasta nu este o conditie obligatorie.

Cuplul are patru copii, toti avand propriile familii. Kare si Olga Gjoen isi vad copiii periodic.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.tnp.no

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

7 Responses to Vreti o masina gratis? Iata ce puteti face!

 1. am sosit pe 7 an oslo pentru a munci si sant de acord cu acesti batranei sa le fiu alaturi si sa pot si eu sa-miofer serviciile am44 ani am lucrat 8 ani an cipru am lasat masina mea acolo ca ma costa mult benzina sa vi an oslo sant om ansurat cu 5 copii si stiu ce anseamna aceasta daca nu sa angajat altcineva an aceasta contanctatima va multumesc anticipat sant an BRATLILMOEN TELEFON 0035796642187

  • am sosit pe 7 an oslo pentru a munci si sant de acord cu acesti batranei sa le fiu alaturi si sa pot si eu sa-miofer serviciile am44 ani am lucrat 8 ani an cipru am lasat masina mea acolo ca ma costa mult benzina sa vi an oslo sant om ansurat cu 5 copii si stiu ce anseamna aceasta daca nu sa angajat altcineva an aceasta contanctatima va multumesc anticipat sant an BRATLILMOEN TELEFON 0035796642187 EXPERIENTA CAT.B 18 ANI

   • JurnaldeNord spune:

    Datele de contact ale firmei angajatoare le găsiți în interiorul anunțului, noi doar publicăm anunțul, nimic mai mult.

 2. ROMAN GABRIEL spune:

  Buna ziua. Sunt pe punctul de a incheia un contract de munca in Norvegia la Oslo. Daca o sa am nevoie de informatii suplimentare despre firma la care urmeaza sa ma angajez, ma puteti ajuta sa le obtin?

  Cu respect

  ROMAN GABRIEL ;:

 3. ANCA spune:

  BUNA ZIUA SUNT ASISTENT DE FARMACIE SI CAUT UN LOC DE MUNCA IN ACEST DOMENIU IN NORVEGIA ESTE RECUNOSCUTA DIPLOMA DE ASISTENT DE FARMACIE DI ROMANIA AM VECHIME 8 ANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *