VIDEO: Pisica unui norvegian face inconjurul Internetului

Un video amuzant cu pisica unui norvegian a reușit să strângă, într-un timp relativ scurt peste 1,2 milioane de vizualizări pe rețeaua de socializare YouTube. Filmulețul a fost realizat pe parcursul a mai multe zile și arată tuturor cum pisica refuză să-și lase stăpânul să se bucure de jocurile video.

Alexander Fredriksen stă întins și încearcă să se joace sau să-și folosească iPad-ul, dar pisica buclucașă cere atenție în mod evident și are chef de joacă. Nala, o combinație între Maine Coon și Norwegian Forest a fost deja numită pisica rețelelor de socializare.

În același timp, Nala, felina în vârstă de cinci anișori are un cont de Instagram cu 13.400 de urmăritori.

Cat won’t let me play Video Games alone 

Cariera de vedetă a pisicii a început acum patru luni de zile, când Fredriksen a postat pe YouTube un video numit Our fluffly snow-loving creature, în care felina se juca cu zăpadă. Și acest video a strâns peste un million de vizualizări.

Our fluffly snow-loving creature

Cercetătorii susțin că vizualizarea unor filmulețe cu animale drăguțe oferă celor care le privesc o stare mai bună. Un studiu publicat în revista Computers in Human Behaviour  arată faptul că oamenii se simt mai puțin stresați, enervați și mai puțin triști după ce urmăresc video-uri cu pisici.

Cu toții am văzut un video online cu pisici, dar există destul de puține studii despre de ce mulți dintre noi facem asta sau despre ce efecte ar putea avea vizionarea filmulețelor cu pisici asupra noastră, a declarat Jessica Hall Myrick, profesor asistent la Universitatea Indiana.

Tot ea a mai spus că oamenii care privesc video-uri cu pisici în timpul lucrului ar putea să-și ducă sarcinile la bun sfârșit într-o stare de spirit mai bună decât înainte.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *