VIDEO: Peste 100 de norvegieni au castigat la pariuri dupa ce au anticipat ca Luis Suarez va musca pe cineva

Mai mulţi microbisti au castigat bani frumosi de pe urma celui mai ciudat pariu din câte s-au auzit până acum.

La debutul Campionatului Mondial din Brazilia, 167 de norvegieni au pariat că Luis Suarez, care face parte din echipa Uruguayului va muşca pe cineva.
Cu doar 5,25 de dolari, cât a dat pe bilet, Thomas Syverson a câştigat 916 dolari, pentru că Luis Suarez l-a muşcat pe italianul Giorgio Chiellini.

În meciul dintre Uruguay şi Italia, Uruguayul s-a impus în faţa adversarei cu 1-0.

Un alt norvegian a fost chiar mai norocos decât Thomas Syverson, pentru că a câştigat 3.300 de dolari pariind pe “canibalul” Suarez.

Puteţi urmări momentul aici:

VIDEO 

Jucătorul Uruguayului riscă acum o suspendare de doi ani sau o suspendare de 24 de meciuri din cauza gestului său, pentru că FIFA a deschis o procedură disciplinară în acest sens.
M-a muşcat, e limpede, am încă urma, a declarat Chiellini pentru o televiziune, după meci. Arbitrul trebuia să fluiere şi să îi dea cartonaşul şi pentru că a simulate, a adăugat apărătorul italian.
Interesant este faptul că de-a lungul timpului, Suarez a mai muşcat şi alţi jucători. De exemplu, în 2010, atunci când juca pentru Ajax Amsterdam a fost suspendat, pentru că l-a muşcat pe Otman Bakkal, jucător la PSV Eindhoven. De atunci, Suarez este cunoscut drept Canibalul din Ajax.

Sursa: www.hotnews.ro 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *