VIDEO: Domino record din 6.500 de carti in Norvegia

Un oraș micuț din Norvegia ar putea intra în cartea recordurilor Guinness (Guinness book), după ce locuitorii de aici au realizat cel mai lung lanț de domino din….cărți!

Totul s-a întâmplat în orășelul Tvedestrand. Aici, locuitorii au realizat un lanț perfect de domino din 6.500 de cărți. Asta înseamnă că norvegienii au reușit să depășească recordul anterior, care fusese stabilit de o companie britanică și care a realizat, acum câțiva ani un lanț de domino din 5.370 de cărți.

Deocamdată, realizarea norvegienilor nu a fost aprobată ca un record de către reprezentanții de la Guiness, însă organizatorul evenimentului, Jan Kløvstad crede că asta se va întâmpla în scurt timp.

A fost foarte distractiv. Va dura aproximativ trei-patru săptămâni până sosește aprobarea de la Guinness, dar totul va fi bine, a declarat Jan Kløvstad. El a mai spus că recordul a fost confirmat și de către Poliție, dar și de către primarul din Tvedestrand.

Puteți urmări un video interesant aici:

https://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mid=2ADA22F9

Tvedestrand este o comună din provincia Aust-Agder, Norvegia și, potrivit ultimului recensământ, are o populație de 5939 locuitori

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *