VIDEO: Distrati-va cu sania pe una din cele mai populare partii din Oslo

Daca va place zapada si vreti sa va distrati in aceasta iarna, dar va este frica de schiuri, atunci puteti incerca sa va dati cu sania. Puteti face acest lucru pe una dintre cele mai populare partii din Oslo, respectiv Korketrekkeren (care inseamna „Tirbuson”). Aceasta activitate este una foarte populara in Statele Unite ale Americii si in Canada, fiind practicata deopotriva de adulti si de copii, cu toate ca multi spun ca saniusul ar fi numai pentru cei mici.


Korketrekkren este o partie foarte cunoscuta si numai buna pentru sanius. Ea se intinde intre Frognerseteren si Midstuen si puteti ajunge aici cu mijloace de transport in comun.
Mai exact, partia incepe la Frognereseteren si te termina la statia de metrou Mistuen. Astfel, puteti prinde metroul pentru a ajunge inapoi de unde ati inceput distractia cu sania si va puteti da inca o data. Partia este lunga de 2000 de metri si urca pana la 225 de metri altitudine. Daca veti cobori cu viteza, puteti ajunge la baza partiei in 8-10 minute. Iar pentru a merge cu metroul de la Midstuen pana la Frogneresetren, veti calatori timp de 13 minute.

 

partieProgramul pentru distractia pe partie: 

de luni pana vineri: 10:00 – 21:00

sambata: 09:00 – 21:00

duminca: 10:00 – 18:00

Adresa: 

Holmenkollveien

0710 Oslo

Inchirieri de sanii:
Daca nu aveti acasa sanie, puteti inchiria una de langa Restaurantul Frognerseteren. Castile se inchiriaza gratuit.

Inchirierea unei sanii costa intre 80 si 100 de coroane.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.tnp.no/www.visitoslo.com

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *