VIDEO: Critici negative in Oslo la adresa filmului „50 shades of Grey”

Mai mulți protestatari norvegieni și-au arătat nemulțumirea față de lansarea unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015. Este vorba despre „50 shades of Grey”. Acum două zile, în timp ce filmul rula în premieră la cinematograful Colosseum din Oslo, aproximativ 40 de oameni s-au strâns în fața clădirii și au împărțit fluturașe trecătorilor, îndemnându-i să nu se uite la film. Motivul? Producția ar instiga bărbații la violență împotriva femeilor.

Filmul urmărește povestea lui Christian Grey, un tânăr bogat, de 27 de ani cu Anastasia Steele, o studentă în an terminal. Aceștia se cunosc atunci când Anastasia îi ia un interviu omului de afaceri, iar mai apoi ajung să se apropie, relația lor fiind bazată pe sex și violență sexuală.

Până acum, deja au fost auzite mai multe ecouri negative despre film, din mai multe colțuri ale lumii. În anumite săli de cinema, oamenii s-au ridicat în grupuri și au părăsit sala chiar în mijlocul filmului. Însă, în mediul virtual, reacțiile au explodat încă dinainte de lansarea „50 shades of Grey”.

fifty_83249100

Filmul, realizat după regia lui Sam Taylor-Johnson durează 124 de minute și a fost inspirat din bestseller-ul mondial semnat de autoarea britanică Erika Leonard, care semnează sub pseudonimul E.L. James.

În rolul principal îi veți vedea pe Dakota Johnson (Anastasia Steele) și Jamie Dornan (Christian Grey).

grinin-elli-tonu_7762952

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.tnp.no/www.cinemagia.ro

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *