VIDEO: Cea mai periculoasa sosea din lume este in Norvegia

O șosea din Norvegia a fost votată drept  cea mai periculoasă șosea din lume. Un video a devenit viral pe Internet, după ce un norvegian a filmat 8.3 kilometri între Molde și Kristiansund, în timp ce conducea.

Aproximativ opt milioane de oameni au vizionat deja filmulețul de trei minute pe Youtube. Asta în doar câteva săptămâni de la momentul postării. Iar titlul este „Cel mai periculos drum din lume”.

Reprezentanții site-ului Nocarnofun, care au postat videoclipul au precizat despre periculosul drum: „Curbe, faună sălbatică și priveliști incredibile sunt ingredientele care transformă drumul atlantic într-una dintre cele mai frumoase experiențe din viața oricui!”.

Până și construirea șoselei a fost o adevărată provocare. În anul 1980, construirea acestei șosele a fost întreruptă de mai multe ori, întrucât nu mai puțin de 12 uragane au avut loc în zonă, potrivit Visitmolde.com.

Și nu doar pe șosea au loc accidente. În 2013, un turist de 70 de ani din Israel a fost tras de curent în ocean. Bărbatul stătea pe marginea drumului, pentru a admira peisajul.

Pe lângă faptul că acest drum este unul periculos, este totodată și una dintre cele mai căutate atracții turistice. Numeroși oameni din publicitate vin aici pentru a filma reclame.

Sursa: www.thelocal.no

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *