VIDEO: Anii ’70 va provoaca melancolie? In Oslo este scos la vanzare un apartament care arata exact cum aratau apartamentele in acea perioada!

O agenție imobiliară din Norvegia a făcut o prezentare inedită pentru unul din apartamentele pe care le scoate la licitație. Această proprietate este una aparte, pentru că imediat ce intri în ea, descoperi că totul arată exact ca în 1973.

Potrivit agenților imobiliari, apartamentul este într-o stare foarte bună și nu a fost nevoie de renovări în ultimii 40 de ani. Ei mai spun că viitorul proprietar al acestui apartament ar trebui să fie iubitor al perioadei anilor 70, având în vedere că un designer a lucrat pentru a face totul să arate conform perioadei de atunci.

Designerul nostru s-a implicat foarte mult în ceea ce a făcut!”, a declarat Eivind Kavle, din partea agenției imobiliare care vinde apartamentul. „Ea a mers în locuri speciale și a găsit mobilă reprezentativă pentru anii 70, pentru ca noi să putem face acest video de prezentare”, a mai precizat Eivind Kavle.

În filmuleț veți putea vedea atât interiorul apartamentului, cât și facilitățile dimprejur.

Apartamentul este scos la vânzare, contra sumei de 1,6 milioane de coroane norvegiene. Proprietatea se află în Oslo și are 80 de metri pătrați.

Și dacă doriți să vă delectați cu muzică din anii 70, iată câteva sugestii:

Sursa: www.thelocal.no

http://article.wn.com/view/2015/04/16/Fancy_a_trip_to_Norway_in_1973/

A consemnat Lidia Rusu 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *