Unul dintre copiii Bodnariu va reveni acasa, conform unui tribunal norvegian care anulează hotărârea Barnevernet

Astăzi, 5 aprilie 2016, a fost anunțată decizia în cazul contestației părinților Bodnariu împotriva ”Protecției Copilului” din Norvegia, privind despărțirea celor cinci copii de familie.

Astfel, conform Tribunalului norvegian, se anulează hotărârea Barnevernet de preluare a celui mai mic dintre copii, acum în vârstă de 8 luni. Barnevernet are posibilitatea de a contesta decizia. Reamintim că procesul (judecarea contestației părinților) s-a desfășurat în zilele de 14-15 martie 2016. Copiii au fost luați din familie pe 16 noiembrie 2015 (detalii aici).

Comunicatul oficial: ”Decizia judecătorului, parțial favorabilă, anulează hotărârea Barnevernet de a lua pe Ezekiel în custodie! În mod normal ar trebui să fie acasă cu părinții, lucru pe care îl așteptăm cu nerăbdare! Sperăm ca Barnevernet să respecte această decizie! Pe băieți îi vor putea vedea de două ori săptămânal! Nu s-a pronunțat în privința fetelor!

Menționăm că această decizie este doar un pas în procesul de a obține custodia finală a tuturor celor 5 copii! Lupta pentru copii continuă! Ne vedem la proteste pe 16 Aprilie!” Semnează Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt al familiei Bodnariu (sursa: bodnariufamily.org).

Update, 6 aprilie 2014: Mezinul din nou acasă, împreună cu părinții lui:

Ezekiel, din nou impreuna cu parintii lui / Ezekiel, reunited with his parentsWe continue the fight for the complete reunification of the Bodnariu family!#BodnariuFamily

Posted by Norway Return the children to Bodnariu Family on 6 Aprilie 2016

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *