Un violator periculos va fi eliberat saptamana viitoare din inchisoarea de maxima siguranta Ila

Închisoarea de maximă siguranță Ila va elibera săptămâna viitoare bărbat care a comis multiple violuri si crime. Timp de 30 de ani, bărbatul a fost considerat prea periculos pentru a fi eliberat condiționat.

Bărbatul, care acum are 58 de ani, când a fost eliberat ultima dată, în 1993, a abordat o femeie de 53 de ani într-un bar din Oslo. În aceeași noapte, el a violat-o și apoi a strangulat-o până la moarte.

Violatorul a fost închis din nou si a fost transferat de trei ori la închisoarea Bastoy, care este mai puțin strictă față de Ila, dar pentru că pușcăriașul a încălcat de fiecare dată regulile, a ajuns înapoi la închisoarea de maximă siguranță Ila.

Knut Bjarkeid, directorul penitenciarului Ila a spus că situația violatorului a fost una extrem de neobișnuită.

E foarte mult timp de când un om închis nu a fost eliberat condiționat atâta timp. Nici nu-mi amintesc exact când s-a mai întâmplat asta”, a spus directorul.

Bjarkeid a mai precizat că dacă el nu va face o cerere specială către autorități, violatorul va fi complet nesupravegheat de îndată ce va părăsi închisoarea.

Și-a ispășit pedeapsa și și-a plătit datoriile către societate. Așadar, serviciul de corecție nu mai are niciun rol aici. Acest lucru este clar, potrivit legii”, a concluzionat Knut Bjarkeid.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Un violator periculos va fi eliberat saptamana viitoare din inchisoarea de maxima siguranta Ila

  1. mutu spune:

    trimiteti-l in parlamentul Romaniei..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *