Un tanar din Norvegia va petrece 6 ani în închisoare pentru că i-a provocat iubitei sale un avort

O instanță din Norvegia a decis astăzi să condamne un tânăr la șase ani de închisoare, pentru că bărbatul i-a provocat iubitei sale un avort, în mod intenționat. Cum? Tânărul i-a pregătit femeii o băutură și i-a pus în ea pastile care i-au cauzat avortul. Cea care urma să devină mămică nu a știut nimic. 

Bărbatul de 25 de ani a recunoscut în fața judecătorilor din Trondheim că a cumpărat de pe Internet două tipuri de pastile care pot provoca un avort și i le-a pus iubitei sale în băutura pe care i-a pregătit-o. Pentru a se asigura că planul său va da roade, acuzatul i-a dat iubitei sale de două ori băutura care i-a provocat avortul.

Femeia are în jur de 20 de ani și a declarat că intenționa să păstreze copilul. Ea a pierdut sarcina după ce a băut al doilea pahar pregătit de iubitul ei. Atunci când a pierdut copilul, tânără era însărcinată în 12 săptămâni.

Cel care a descoperit toată nenorocirea a fost ginecologul femeii. În urma unor teste pe care i le-a făcut pacientei sale, doctorul a anunțat-o pe tânără de ce s-a întâmplat, iar apoi a alertat Poliția.

Pe lângă cei șase ani de închisoare, bărbatul va trebui să-i plătească fostei sale iubite despăgubiri în valoare de 200.000 de coroane.

Până acum, acuzatul nu a decis dacă va face recurs sau nu.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *