Un tanar cu handicap locomotor, tras pe dreapta si bruscat de politisti

Un tanar care nu se poate deplasa decât cu ajutorul scaunului cu rotile a fost oprit de Poliție zilele trecute și a fost obligat să facă un etilotest.

Este vorba de Thor Geir Nejaminsen, de 20 de ani, care suferă de distrofie musculară.

Tanarul are nevoie de scaun cu rotile, chiar și pentru a se deplasa pe distanțe scurte. „Am observant că o mașină mare de poliție cu lumini albastre conducea chiar în dreptul meu, iar un polițist striga să opresc”, a povestit tânărul.

M-au dat jos din scaunul cu rotile cu forța, iar apoi am alunecat pe gheață și am căzut. După aceea, m-au întrebat de la cine am furat scaunul cu rotile”, a adăugat Thor Geir Nejaminsen. Tânărul a recunoscut faptul că băuse, pentru că se întorcea de la o petrecere, însă a afirmat că maximul pe care îl poate atinge scaunul său este de 10 km/h și nu a crezut că face nimic periculos.

Nu eram un pericol pentru nimeni altcineva în afară de mine. Este mai periculos să folosești o mașină de tuns iarba în stare de ebrietate”, a mai menționat tânărul. Polițiștii l-au dus mai apoi acasă, i-au lăsat cheile de la scaunul cu rotile și i-au spus unde au lăsat aparatul.

Atunci când Thor Geir Benjaminsen le-a cerut reprezentanților Poliției să-i aducă și scaunul cu rotile înapoi, aceștia au refuzat, pe motiv că încă se cercetează dacă scaunul era furat sau nu.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *