Un roman va sta 9 ani intr-o inchisoare din Norvegia: un exemplu care arata de ce se tem strainii de romani

Un român de 37 de ani va petrece următorii nouă ani în închisoare în Norvegia pentru că a atacat și jefuit trei femei în vârstă în Oslo. Decizia a fost dată de instanța din Oslo.

Dosarul românului a stat însă ceva timp pe masa judecătorilor, pentru că primul act de violență s-a petrecut în iulie 2011. Atunci, bărbatul a bătut o bătrână de 80 de ani până ce femeia și-a pierdut cunoștința. Potrivit informațiilor din dosar, românul i-ar fi furat bijuteriile și ar fi lăsat-o singură în pădure.

De asemenea, în septembrie 2011 a lovit o femeie atât de tare încât i-a rupt câteva oase. Și acesteia i-a furat bijuteriile. Totul s-a întâmplat în Ullern.

Bărbatul nu s-a cumințit nici după acest episod. În februarie 2012 a lovit o altă de femeie. Aceasta avea 70 de ani. Românul i-a furat bijuteriile și a lăsat-o și pe ea inconștientă în mijlocul drumul, în zăpadă, în Korsvolltoppen. Femeia a avut nevoie de două zile pentru a-și veni în simțiri. În acest caz, agresorul a fost acuzat și de viol, dar instanța a decis să-l achite.

Cum a fost prins?

În Paris. Polițiștii francezi l-au găsit în toamna anului 2012 și l-au predat autorităților norvgiene. Ulterior, românul a fost încarcerat în Oslo. Nici aici nu s-a putut abține, așa că a amenințat mai mulți angajați ai închisorii.

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *