Un român din Norvegia despre ministrul Ioan Rus: e un gunoi de om. Vezi ce spune despre sotia acestuia

Un roman din Norvegia, Paul Popescu, a reusit sa il prinda la telefon pe ministrul român al transporturilor, Ioan Rus, pacalindu-i pe angajatii de la minister ca este un oficial englez. El i-a spus direct ce crede despre afirmatiile ministrului în legatura cu copiii si nevestele românilor din diaspora. (Foto dreapta: Baiatul lui Ioan Rus alături de prietena sa. Sursa: Facebook)

„Am sunat la biroul lui Ioan Rus in minister unde m-am dat drept un oficial englez de la departamentul de infrastructura drumuri London, spunand ca vreau sa vorbesc cu el. Mi s-a facut legatura instant.

I-am comunicat domnului Rus salariul meu din Norvegia care nu corespunde cu estimarile sale, i-am spus ca e un gunoi de om si ca atunci cand este plecat in delegatie nevasta lui e cea mai mare curva. In 2015, pot spune ca sunt placut impresionat de usurinta transmiterii informatiei in institutiile statului. Omul asteapta si telefoanele voastre :)”, este mesajul lui Popescu, care a devenit viral pe Facebook.

Ioan Rus a declarat, la o emisiune la Digi 24, in contextul in care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind in constructii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca ”de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva”.

”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seara, la o emisiune de televiziune:

 

Update: În cursul zilei de joi, 11 iunie, Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, și-a prezentat demisia din Guvernul României și aceasta i-a fost acceptată de primul ministru.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

3 Responses to Un român din Norvegia despre ministrul Ioan Rus: e un gunoi de om. Vezi ce spune despre sotia acestuia

 1. gelu spune:

  cand este ceva jicnitor.. cand spui unei curve ca este cinstita sau cand spui unei femei cinstite ca este curva?
  cand este jicnitor. cand spui uni golan ca este baiat bun sau cand spui uni baiat bun ca este golan?
  daca in spatiul virtual. media,public, se poate spune ca sunt numai cinstiti, baieti buni, tot la superlativ, de ce nu se poat spune si adevaruri mai putin placute?

 2. gelu spune:

  in diaspora nu sunt paduri fara uscaturi?/

 3. gelu spune:

  dar si paduri cu ascaturi,, cred!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *