Un roman da in judecata Protectia Copilului din Norvegia pentru a-si recupera fiul

Un tata de 32 de ani din Ilfov cere disperat ajutor ca sa isi recupereze baietelul de 2 ani si 7 luni, aflat acum in custodia autoritatilor din Norvegia. Valentin Popa a divortat anul trecut iar fosta sotie s-a stabilit in Norvegia cu copilul, fara voia lui.

Chinul sau a inceput acum un an si trei luni, cand mama a luat copilul intr-o vacanta in Norvegia. Deși divortase de ea, Valentin primise custodie comună. Si-a dat acordul ca femeia sa ia copilul, crezand ca nu i se poate intampla nimic rau.

Numai ca fosta sotie nu a mai adus copilul inapoi iar Valentin a incercat prin intermediul autoritatilor sa-l recupereze. Dar fara succes. La scurt timp, cel mic a ajuns la spital cu mai multe fracturi, iar mama sau iubitul acesteia sunt banuiti ca l-au agresat. Medicii au anuntat politia, iar autoritatile norvegiene au luat copilul si l-au dat in grija unui asistent maternal.

”Aceste momente emotionante au loc intre un tata si fiul sau in varsta de doi ani si 7 luni. Se intampla acum o luna, in Norvegia. Cei doi sunt in masina si merg la un loc de joaca. Au la dispozitie doar 30 de minute ca sa stea impreuna sub supravegherea asistentului maternal care il are in grija pe baietel, asa ca profita de fiecare clipa”: (sursa ProTv)

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

13 Responses to Un roman da in judecata Protectia Copilului din Norvegia pentru a-si recupera fiul

 1. cristina spune:

  numarul dl.Csupori Roman este 00420777563081 si 004721935310 la aceste numere racoleaza victimele .Nu va lasati inselsti,sper ca politia sa intre pe fir si sa destructureze aceasta retea de infractori

 2. spatariu spune:

  daca stiti ceva sigur contactatima era so musc era cam dubios

 3. Davis spune:

  Va las alt numar de la Csupori Roman 004721966147 sau 004721966148 prea des isi schimba numerele de telefon ….ESTE TEAPA

 4. Elena spune:

  Va rog ,cei care ati platit ,ati ajuns in Norvegia?

 5. Elena spune:

  Ce stiti,e inselaciune?

  • Cristina spune:

   Dragi mei este o mare teapa ,eu am patit-o.I-am trimis banii si a confirmat ca i-a primit dupa care a inchis telefonul.

 6. George spune:

  Csupori Roman 00420773469836

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *