Un norvegian a câstigat aproape 13 milioane de euro la Loteria Vikinga

Un norvegian s-a ales cu un cadou de Crăciun incredibil: 106 milioane de coroane, echivalentul a 12,6 milioane de euro. Bărbatul a jucat la Loto și a nimerit toate cele șase numere corecte.

Norvegianul este din Buskerud și va încasa al treilea premiu ca valoare din istorie oferit de Loteria Vikingă. Extragerea Viking Lotto are loc în fiecare miercuri și la ea participă 8 națiuni: țările nordice – Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda, Danemarca și țările baltice – Estonia, Lituania și Letonia .

Pentru următoarea extragere, de miercuri, 1 ianuarie 2014, deja sunt puse în joc peste 100 de milioane de coroane.

În luna mai a acestui an, un bărbat din Troms a câștigat nu mai puțin de 216 milioane de coroane, în vreme ce un alt jucător din Asker a devenit mai bogat cu 116 milioane de coroane pe 11 decembrie.

Loteria Vikingă există din 1993, fiind o loterie diferită de cea românească. Este vorba de o instituție multinațională, care oferă posibilități de câștig pentru jucătorii din Norvegia, Finlanda, Danemarca, Islanda, Suedia,  din anul 2000 și pentru cei din Estonia, iar din 2011 și pentru jucătorii din Letonia și Lituania.

Numerele care l-au făcut multimilionar în euro pe jucătorul norvegian sunt: 5, 7, 13 , 29, 33 și 39.

Sursa: www.norwaytoday.info

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *