Un expert islamic dorește eliminarea băuturilor alcoolice de la masa de Crăciun din Norvegia

Un expert islamic a sugerat că norvegienii ar trebui să își îmbunătățească procesul de integrare a imigranților prin eliminarea băuturilor alcoolice de la masa de Crăciun.

Lars Gule, cercetătorul islamic a spus la un post de televiziune norvegian că un mod prin care cei din Norvegia ar putea integra imigranții ar fi să acorde mai multă atenție obiceiurilor persoanelor venite din afara țării și în special faptului că, de exemplu, musulmanii nu beau deloc alcool.

Obiceiurile culinare și cele legate de alcool pot crea bariere. Mulți musulmani nu ar intra niciodată într-un bar doar pentru că acolo se servește alcool, a declarat Gule.

Cercetătorul a ținut să își expună public părerea, pentru că ne apropiem de Crăciun, sezonul în care se consumă de obicei mai mult alcool.

Poate oamenii ar trebui să se gândească la o masă de Crăciun fără alcool sau să servească bere fără alcool. De asemenea, s-ar putea merge în oraș pentru o cafea sau un suc sau s-ar putea mânca ceva, în loc să se bea mereu, a mai precizat Gule.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Partidului Progresist (anti-imigranți) a spus foarte clar că nu este deloc interesat de părerea și sugestiile lui Gule.

Gule poate să invite pe oricine dorește la o petrecere de Crăciun fără alcool. În Partidul Progresist nu avem asemenea planuri, a concluzionat Per Sandberg, purtătorul de cuvânt al Partidului Progresist.

A consemnat Lidia Rusu

Sursa: www.thelocal.no

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Un expert islamic dorește eliminarea băuturilor alcoolice de la masa de Crăciun din Norvegia

  1. Danutz spune:

    Ce se va intampla cu Norvegia ? ….daca au ajuns islamistii sa la faca lor legile ? In orice caz, nu-i vad bine ! Azi – maine, norvegiencele vor fi obligate sa umble pe strazi cu fata acoperita, altfel vor fi omorate cu pietre ! Fiecare natiune are conducatorii pe care-i merita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *