Un barbat isi vinde casa din Norvegia pentru doar o coroana

Un norvegian își vinde casa pentru doar o coroană, adică 12 cenți. Este vorba despre o proprietate situată pe o insulă nelocuită din Norvegia, într-una din cele mai frumoase regiuni din această țară. Însă, cine va cumpăra proprietatea trebuie neapărat să o repare.

Proprietatea se află pe insula Buoya, foarte aproape de Cercul Polar și include o bucată de teren, dar și o plajă.

casa

Casa a fost lăsată în paragină de la începutul anilor 70, atunci când proprietarul s-a mutat de acolo. Asta înseamnă că următoarea persoană care va deține această casă va avea de muncit serios la ea.

Este cineva, undeva, acolo, care are dorința și resursele să salveze această casă?”, a scris Kent Karlsen pe Internet, atunci când a scos casa la vânzare, la finele lui februarie.

Abia mai pot face ceva pentru casă. E o catastrofă”, a mai precizat Karlsen, care nu a încercat să înfrumusețeze situația cu nimic. „E nevoie să faceți aproape tot. Dar, pentru persoana potrivită, acesta este un proiect interesant și o oportunitate unică”, a mai spus Karlsen.

Bărbatul a declarat că până acum a fost contactat deja de câteva persoane, printre care și un inginer din Bergen.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

4 Responses to Un barbat isi vinde casa din Norvegia pentru doar o coroana

  1. DA MA INTERESEAZA DAR DEPINDE CE CONDITII CERE –DA-MI UN RASPUNS CAT MAI REPEDE CA SA O IAU MULTUMESC SAU UN NUMAR DE TELEFON – URGENT

  2. DA MA INTERESEAZA URGEJNT VREAU UN NUMAR DE TELEFON — MULTUMESC–

  3. Caba Alberto Christian spune:

    Sunt intersat de casa aceasta. As diri o adressa de la propietar sa o cumpar. Va multumesc pt ajutorul dumneavoastra sa mi se adevareasca visul.

  4. mutu spune:

    ma da saraci cu duhul sunteti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *