Un barbat este acuzat ca ar fi fost in stare sa plateasca 250.000 pentru uciderea iubitului fiicei sale

Un barbat de 43 de ani din Fredrikstad se va prezenta maine in fata autoritatilor, pentru a da explicatii despre situatia in care este acuzat ca ar fi platit pe cineva cu 250.000 de coroane pentru a-l ucide pe iubitul fiicei sale.
Avocatul Tom Barth Hofstad il reprezinta pe un tanar de 29 de ani care sustine ca s-a prefacut a fi ucigas platit pentru a-l demasca pe barbatul de 43 de ani care il vrea mort pe iubitul fiicei sale. Potrivit clientului avocatului, tatal nemultumit de relatia fiicei lui ar fi fost in stare sa platesca 250.000 de coroane numai sa-l vada pe iubit mort.
`Clientul meu va explica si in fata instantei cum a pretins ca-l va ucide pe iubitul de 19 ani si cum i-a si dat barbatului de 43 de ani asigurari ca si-a dus treaba pana la capat`, a declarat avocatul Tom Barth Hofstad. Potrivit autoritatilor, tanarul de 19 ani, iubitul fiicei barbatului de 43 ani ar fi fost la un moment dat fortat sa intre intr-o masina, dus intr-un apartament, abuzat si apoi i s-a dat drumul dupa o zi.
Dupa audierile de maine, se va decide care dintre povesti este adevarata: cea a barbatului de 43 de ani care ar fi fost in stare sa plateasca

250.000 de coroane pentru uciderea iubitului fiicei lui sau povestea tanarului de 29 de ani care s-ar fi prefacut ca este ucigas platit.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *