Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in piept

Un barbat se afla in stare foarte grava, dupa ce a fost injunghiat in Bergen. Un alt barbat a fost arestat de politisti, intrucat este suspect ca ar fi comis atrocitatea.

`Politia a primit o notificare in jurul orei 23.02. O persoana a fost injunghiata in piept. Ea a fost transportata in sala de urgente de la Haukeland University Hospital, avand rani foarte grave`, a declarat Janne Steimler Saetre din partea Politiei Hordaland. Mai apoi, doctorii au anuntat in mod oficial ca victima se afla in stare critica in jurul orei 1 dimineata, in ciuda eforturilor medicilor de a o stabiliza.

Totul s-a petrecut in Lien, in Gyldenpris. Cinci masini de Politie si o ambulanta au fost trimise la fata locului. Politistii au refuzat sa spuna daca atacatorul si victima se cunosteau de dinainte sau a fost doar un moment nefericit pentru barbatul ranit sa se afle acolo. Deocamdata, o ancheta este in curs de desfasurare. `Este mult prea devreme sa spunem céva si trebuie sa avem control asupra situatiei intai`, a declarat Sætre.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *