Un baietel de sapte ani este cautat de Politie: micutul a fost rapit

Poliția din Norvegia este în căutarea unui băiețel de doar șapte ani, care a fost răpit de la bowling. Numele copilului este Gabrielius Bumbulis și a dispărut de la bowling luni după-amiază, în Molde.

Am primit o înregistrare în care putem vedea că un băiat de șapte ani a fost scos de la bowling de către un bărbat”, a declarat Alf Stormo, purtătorul de cuvânt al Poliției.

În mod normal, micuțul este îngrijit de la Protecția copiilor, însă se afla la bowling împreună cu mama sa, într-una din ședințele stabilite de către autorități. Familia lui Gabriulius este din Lituania.

Poliția a interogat-o pe mama băiatului. Femeia este suspectă în ochii autorităților, dar nu a fost reținută.

Băiatul vorbește dialectul Nordmor și purta o jachetă cu un logo Superman în față atunci când a fost răpit. De asemenea, purta pantaloni albaștri. Micuțul încă purta papucii speciali pentru pistele de bowling.

Dispariția lui Gabrielius este a doua de acest tip în decurs de o săptămână. Și data trecută a fost vorba despre un copil al cărui familie este din Lituania. Acum o săptămână, o fetiță de 9 ani a fost răpită din Stjordal.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Un baietel de sapte ani este cautat de Politie: micutul a fost rapit

  1. Morena spune:

    Ferească Dumnezeu … In ultimul timp prea multe se întîmplă .. Dispariții , accidente , etc ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *