Un baiat de 14 ani a injunghiat un tanar si a lovit doi politisti

Astazi, in Norvegia a avut loc o intamplare mai putin obisnuita. Un baiat de paisprezece ani a injunghiat un tanar de saptesprezece ani, iar apoi a atacat doi politisti care au venit la fata locului. Totul s-a intamplat in Sandnes, Rogaland. Se pare ca cei doi adolescenti se cunosteau si erau amici. 

`Doi baieti se aflau intr-un apartament atunci cand a avut loc altercatia. Cand Politia a ajuns acolo, s-a dovedit ca baiatul de paisprezece il injunghiase pe cel de 17 ani in picior. Suspectul de asemenea s-a injunghiat singur, tot in picior`, a declarat Charles Bogild, din partea Politiei din Rogaland.

Atunci cand autoritatile au ajuns in apartament, unul dintre politisti a fost lovit si batut de catre baiatul de doar paisprezece ani. Iar celalalt politist a fost lovit in fata.

`Niciunul dintre politisti nu a fost ranit grav, dar este vorba despre o fapta foarte serioasa`, a mai spus Charles Bogild.

In prezent, tanarul de paisprezece ani se afla in custodia autoritatilor pana se va decide care va fi soarta lui in continuare.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *