Un avion care trebuia sa ajunga la Svalbard s-a intors in Paris dupa decolare

Un avion al companiei franceze Air France, care marti a decolat din Paris si care trebuia sa ajunga in Svalbard nu a mai ajuns la destinatie. La jumatatea drumului, pilotul a inceput sa se simta rau, asa ca a fost nevoit sa se intoarca de la locul decolarii.
Zborul AF1746 nu a fost dus pana la capat ieri. Avionul a aterizat pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, la ora 8:10 dimineata, la numai 37 de minute dupa ce decolase. Pilotul a inceput sa se simta rau pe parcusul zborului, asa ca a trebuit sa se intoarca din drum, pentru siguranta tuturor.
`A existat o urgenta medicala la bordul avionului si echipajul a decis sa se intoarca in Paris`, a declarat purtatorul de cuvant al companiei Air France.
`Capitanul a inceput sa simta o durere insuportabila si a preferat sa nu continue zborul. Avionul s-a intors in Paris, pilotat fiind de co-capitanul aeronavei`, a mai precizat purtatorul de cuvant.
Imediat dupa aterizare, un echipaj medical s-a ocupat de capitanul avionului.
In Europa, in luna decembrie au existat mai multe probleme pentru aeronavele care urmau sa decoleze. Fie din cauza vremii, fie din cauza unor probleme tehnice. De exemplu, luni dimineata, de pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, avioanele au avut probleme la decolare. Pasagerii au fost nevoiti sa astepte chiar si o ora in avion pentru a decola, intrucat pista a fost acoperita de zapada si a trebuit sa fie curatata.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *