Trei elvetieni si-au gasit sfarsitul intr-un accident de autocar, langa Trones

Trei oameni au murit astăzi în Norvegia, după ce autocarul în care se aflau s-a izbit de un parapet. Accidentul a avut loc în jurul orei 12, la şase kilometri de Trones, în Namsskogan. Autocarul venea din Elveţia, iar după accident, drumul a fost închis.

Şoferul unui tir a coborât şi a încercat să ofere ajutor pasagerilor din autocar, până la venirea autorităţilor şi a medicilor.

Autobuzul a zdrobit pieptul unui bărbat. I-am văzut doar o mână şi un picior. Prima dată m-a strâns tare de mână, iar mai apoi a început să tremure şi în final mi-a dat drumul. A murit în timp ce-l ţineam de mână, a declarat Johannes Rekonius, şoferul tirului.

De asemenea, alţi martori au fost traumatizați doar văzând tot ce s-a întâmplat.

Înainte de impact s-a văzut că şoferul autocarului a pierdut controlul mijlocului de transport. Iar mai apoi s-a izbit, a declarat Arnt Skau, un bărbat care pleca în vacanţă împreună cu soţia sa atunci când a avut loc tragedia.

15009d7748d4b5485c4f014cb48684a627dd5c0d186e0bfab69e587d0e944eae

În total, în autocar se aflau 17 persoane. Majoritatea pasagerilor avea vârste înaintate. Treisprezece persoane, printre care și șoferul autocarului, au fost transportate la spitalul din Namsos.

Deocamdată nu se ştiu circumstanţele în care autocarul s-a izbit de parapet, dar se crede că de vină ar fi drumul destul de prost în acea zonă.

Administraţia Drumurilor Publice a spus însă că drumul este bine întreținut și corect semnalizat. Pe marginea străzii exista pancarte prin care şoferii sunt atenţionaţi că se află într-o zonă periculoasă.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *