Tragedie: Copila de doi ani, sfasiata de caini la o ferma din Trondelag

O fetiţă de doar doi ani si-a pierdut viata, pentru că a fost muşcată de gât de un câine.

Nenorocirea s-a întâmplat în Selbu (în sudul Trondelag), la o fermă. Medicii au intervenit imediat, insa micuta nu a rezistat şi a murit.

Mama fetei este acuzată de multă lume, insă femeia se apără, spunându-şi propria versiune. Ea a povestit că cele două fetiţe, cea de doi ani şi cea de opt ani erau afară, jucându-se. Femeia a spus că cel mai probabil, fata cea mare a mers acolo unde sunt ţinuţi cei douăzeci de câini de la fermă, pentru a le da apă. Atunci când fetiţa de opt ani a deschis poarta, cea mică ar fi intrat. Unul dintre câini a muşcat-o însă de gât, provocându-i răni letale.

Au ţipat la mine şi am ieşit afară. Am fugit la copila mea şi am încercat să-i pun comprese, în timp ce fata mai mare a chemat ambulanţa, a declarat mama copiilor. Ea a mai spus că cei douăzeci de câini erau la fermă de mulţi ani, în acelaşi ţarc şi că niciodată nu au avut probleme cu ei. Mai mult, mama îndoliată a spus că ţarcul a fost construit conform regulilor de siguranţă.

Copiii mici nu au mai intrat niciodată în ţarcul câinilor până acum, pentru că nu au voie. Ţinem foarte mult la siguranţă. Gardul care înconjoară ţarcul este unul electric, a mai spus mama.

Ea se simte extrem de vinovată pentru moartea fetiţei de doi ani şi spune că dacă ar fi fost muşcată de picior, ar fi supravieţuit.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească dacă vor ucide câinele sau nu. Întreaga comunitate a fost marcată de recenta tragedie.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *