Teroristii au stricat distractia microbistilor norvegieni

Cel mai mare turneu de fotbal din Norvegia a fost interupt din cauza amenințărilor teroriste. În jur de 10 echipe de fotbal s-au retras din Cupa, de frica amenințărilor teroriste.

Evenimentul reunește în jur de 5000 de echipe de fotbal din lume.

Printre echipele care s-au retras deja se numără patru echipe norvegiene. Frica s-a răspândit și între suporterii care au venit în Norvegia, pentru a-și susține favoriții.  Practic, teama a ruinat începutul turneului.

Autoritățile au spus că oamenii nu ar fi trebuit să se teamă, pentru că deschiderea turneului a fost foarte bine păzită. Polițiști sub acoperire au patrulat în jurul terenurilor de fotbal, purtând arme.

Printre oficialitățile care au participat la ceremonia de deschidere a turneului, care a avut loc sâmbătă, s-a numărat și premierul Erna Solberg.

Teroriștii vor să creeze panică și să sperie oamenii. Cel mai bine este să rămânem uniți și să nu-i lăsăm să ne afecteze, a declarat Solberg.

Cupa norvergiană este un eveniment cu tradiție. El se desfășoară încă din 1972, în Oslo. Anul acesta, turneul era programat în perioada 27 iulie-2 august.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *