Telenor planuia sa opreasca furnizarea serviciilor de telefonie fixa, dar s-a razgandit

Incet, incet, telefoanele fixe dispar din casele norvegienilor. In ultimii ani, chiar si varstnicii au renuntat la telefoanele fixe, optand pentru cele mobile.

Daca in anul 2000, Telenor avea in evidenta doua milioane de utilizatori de telefoane fixe, astazi numai 400.000 de norvegieni mai opteaza pentru a avea acasa un astfel de telefon. Asta inseamna ca in ultima perioada, aproximativ 90.000 de persoane au renuntat anual la telefonul fix.

`Descresterea a fost de circa 15 procente anual. Si cred ca va continua`, a declarat Arne Lindquist Christensen, din partea Telenor.

El a mai precizat ca asa cum era de asteptat, localnicii au renuntat la telefonul fix in favoarea celui mobil. Insa, exista totusi persoane care nu vor sa renunte la acest tip de comunicare si raman fideli telefonului fix.

`Cei in varsta apreciaza in mod special calitatea furnizorilor de telefonie fixa. De asemenea, le place faptul ca toate cunostintele lor deja le stiu numarul de telefon`, a mai precizat Lindquist Christensen.

Initial, Telenor s-a gandit sa opreasca de tot furnizarea de telefonie fixa pana in 2017. Insa acum a renuntat la aceasta idee. Asadar, reprezentantii companiei vor sa transmita utilizatorilor ca pot folosi in continuare telefoanele fixe.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *