Targul Anual de Craciun la Norsk Folkemuseum în Oslo

În acest weekend sunteți invitați să participați la Târgul Anual de Crăciun, care va avea loc la Muzeul Popular Norvegian din Oslo (Norsk Folkemuseum).

Este un eveniment de amploare și cu tradiție, care se adresează atât localnicilor, cât și turiștilor.

În cadrul târgului au fost amenajate peste o sută de tarabe, de unde puteți cumpăra cadouri și suveniruri pentru cei dragi, pentru a le oferi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La muzeu veți găsi decorațiuni, prăjituri, dar și alte bunătăți.

Cafeneaua din incinta muzeului este deja decorată în spiritul Crăciunului și veți putea degusta cafea, turtă dulce, precum si diverse specialități norvegiene.

Totodată, la Târgul Anual de Crăciun veți putea vizita atelierul lui Moș Crăciun și vă veți putea bucura de muzică tradițională și dansuri pe muzică populara norvegiana.

Târgul este deschis pentru public sâmbătă, 7 decembrie și duminică, 8 decembrie, între orele 11:00-16:00. Pentru a participa la eveniment, adulții vor plăti un bilet de 110 coroane, iar copiii 30 de coroane. Pensionarii și studenții beneficiază de reduceri, tariful fiind de 85 de coroane.

Sursa: www.visitoslo.com

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *