Suedia ataca melodia inscrisa de Norvegia la Eurovision 2015

Perioada de dinainte de Eurovision aduce, în fiecare an, numeroase discuții pe plan internațional. Majoritatea țărilor au o părere despre piesele celorlalți concurenți, iar Suedia nu se dă înapoi de la a critica melodia cu care Norvegia va participa în 2015 la Eurovision.

E tristă și plictisitoare. Este ca o copie a unei melodii de la Adele. Nu, iac!, spune Tess Merkel, din grupul Alcazar, din Suedia, despre melodia înscrisă în concurs de Norvegia.  

Sunt de acord. Este trist și e păcat, pentru că iubesc Norvegia și majoritatea muzicii norvegiene. Dar această melodie nu e bună, a completat Eric Saade, tot din lumea muzicii suedeze.

A monster like me – este melodia pe care o vor interpreta Kjetil Morland și Debrah Scarlett, spre sfârșitul acestei luni, în Viena, reprezentând Norvegia. Până acum, experții germani și finlandezi prevăd un parcurs bun pentru Norvegia la Eurovision 2015.

Melodia A monster like me, inscrisa la Eurovision 2015 de catre Norvegia

Cât despre reacțiile acide ale Sudiei, Norvegia nu a rămas tăcută. Despre faptul că melodia este criticată de Suedia, pot spune că este un semn la fel de bun ca Hepatica (o floare comună în Norvegia), a declarat Vivi Stenberg, care a fost în fruntea comisiei norvegiene ce a ales melodia A monster like me.

Cred că este puțin ciudat, pentru eu cred că este o piesă de calitate. De asemenea, se află destul de sus, când vine vorba despre predicții referitoare cine ar putea câștiga. Suedezii par înrădăcinați în formula lor de succes, bazată pe șlagăre, a mai precizat Vivi Stenberg.

Melodia Heroes, inscrisa la Eurovision 2015, de către Suedia

Reamintim faptul că România va fi reprezentată de către Voltaj în acest an, la Eurovision, cu melodia De la capăt.

Anul acesta, Eurovision va avea loc în Viena, Austria. Este cea de-a 60-a ediție a concursului muzical. Semifinalele vor avea loc pe 19, respectiv 21 mai, iar finala va fi pe 23 mai.

 

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no/www.youtube.com

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *