Studentii români din Norvegia sunt asteptati sa participe la competitia ”Premiile LSRS pentru Excelenta Academica în Strainatate”

Anul acesta, LSRS (Liga Studeniţlor Români din Străinătate) se pregătește pentru cea de-a cincea ediție a Galei Studenților Români din Străinătate și a Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate.

Gala LSRS reprezintă singurul eveniment din România care sărbătorește și premiază performanțele celor mai buni studenți români din toate colțurile lumii și reunește cele mai mari personalități ale societății românești!

In cadrul Galei vor fi acordate urmatoarele categorii de premii:

– Studentul Român al Anului din America de Nord (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)

– Studentul Român al Anului din Europa (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)

– Studentul Român al Anului de pe Alte Continente

– Studentul Român Erasmus al Anului

– Studentul Anului în România

– Premiul Special în Arte

prezidiuToate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”.

Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Juriul va fi compus din personalități de marcă ale mediului academic și reprezentanți de valoare ai societății românești.

Filiala LSRS Norvegia incurajeaza toti studentii romani din Norvegia cu pregătire și rezultate academice excepționale să se înscrie în competiție trimițând CV-ul și o scurtă autodescriere de maxim 150 de cuvinte la adresa [email protected] până la data de 30 noiembrie 2013!

De asemenea, exista posibilitatea de a recomanda un student completand formularul urmator: http://tinyurl.com/9glkeps

siglaLiga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a fost lansată oficial pe 8 ianuarie 2009 şi în prezent numară peste 8.000 de membri din 50 de ţări.

Membrii LSRS sunt studenți în strainatate, absolvenţi de studii peste hotare, sau tineri din Romania care doresc să-şi continue studiile în străinătate.

LSRS este construită in proporție de 100% de peste 300 de voluntari activi, în 33 filiale şi reprezentanţe în întreaga lume.

Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2014, la Palatul Parlamentului, din București.

Mai multe informatii despre Liga Studenților Români din Străinătate se pot găsi pe site-ul LSRS.

Mai multe informatii despre Gala Studenților Români din Străinătate se pot găsi pe site-ul  Gala LSRS.

Andra Jainea,  Coordonator LSRS Norvegia

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *