Steaua a batut cu 1-0 Stromsgodset. Urmeaza saptamana viitoare returul de la Bucuresti

Roş-albaştrii au început miercuri seară aventura europeana, obţinând o victorie modestă împotriva echipei norvegiene Stromsgodset. Steaua s-a întâlnit pe teren cu norvegienii în Drammen, în prima manşă a turului II preliminar al Ligii Campionilor.

Singurul gol al meciului a fost marcat de către Iancu, în minutul 49. În cele 90 de minute, arbitrii au arătat trei cartonaşe galbene. Primul a fost pentru Chipciu, în minutul 15, cel de-al doilea a mers către Râpă, în minutul 64, iar ultimul i-a fost acordat lui Tănase, în prelungirile meciului, în minutul 92.

 “E un pas important pentru noi, avem şi returul şi încercăm să îl câştigăm. E foarte important să intrăm în grupele Ligii, e vorba despre viitorul echipei. Deocamdată avem jucătorii pe care îi avem, vreau să vorbesc doar despre jocul pe care l-am avut, nimic mai mult. Iancu are tot viitorul în faţă, trebuie să demonstreze în fiecare meci. Îmi plac mijlocaşii centrali ai norvegienilor, dar sunt mult mai buni ai nostri şi trebuie să mă uit mult mai mult la jucătorii mei. Vâlceanu are calităţi extraordinare, dar depinde de el să profite de şansele care i se oferă“, a declarat Costel Gâlcă, antrenorul Stelei.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Olanda. Din aceasta au făcut parte Serdar Gozubuyuk la centru şi Davie Gossens, împreună cu Patrick Langkamp.

Returul se va juca săptămâna viitoare, atunci când norvegienii vor ajunge în Bucureşti.

Surse: www.puterea.ro, www.prosport.ro

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *