Snoop Dogg, “hingherit” de politistii norvegieni

Rapperul Snoop Dogg a încins atmosfera într-un local din Norvegia, însă petrecerea a fost “spartă” duminică noaptea de poliţişti. De ce? Vecinii din apropiere s-au plans de prea mult zgomot!

Rapperul a avut duminică un concert în Oslo, apoi a mers la Nesodden, unde a animat o petrecere dintr-un bar, ca DJ. Imediat însă, oamenii din preajma localului au început să se plângă de prea mult zgomot. Nu mai putin de 80 de oameni au depus plângeri la Poliţie.

Autorităţile au folosit o metodă inedită de a raspunde oamenilor: au scris pe Twitter. Astfel, toată lumea a aflat că puţin după ora trei dimineaţa, cheful a fost oprit din cauza plângerilor.

Petrecerea fusese aprobată de municipalitate. În local se aflau aproximativ 700 de oameni, dar cu toţii au fost evacuaţi după venirea poliţiştilor. Mai mult, o persoană a fost arestată pentru că a devenit violentă.

Snoop Dogg este un “client” mai vechi al politiştilor norvegieni. În iunie 2012, bărbatul a fost prins cu droguri când încerca să intre în Norvegia. Câteva luni mai târziu, i s-a refuzat posibilitatea de a intra pe teritoriul norvegian şi i s-a anulat un concert, din aceasta cauza.

Surse: www.norwaytoday.info şi www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *