Si-a dat sotia afara de dragul fotbalului!

Antrenorul norvegian de fotbal, Age Hareide a făcut un gest incredibil: și-a dat afară soția din casă, pentru a se putea pregăti așa cum trebuie pentru următorul meci, care are loc astăzi. Și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru în fața presei.

Chiar mi-am trimis soția de acasă, pentru a mă putea pregăti în liniște pentru acest meci. S-a dus în munți. În cazuri ca acesta, intru într-o lume a mea și petrec mult timp într-un mod minuțios, gândind meciul, a declarat Age Hareide, antrenorul echipei norvegiene Malmo.

Malmo și Salzburg se întâlnesc astăzi pe teren austriac și se vor bate pentru un loc în Liga Campionatului.

Dorința antrenorului norvegian de a câștiga este de înțeles, având în vedere că în sezonul trecut Salzburg a câștigat liga destul de ușor. Anul acesta, echipa austriacă a avut un start perfect, iar în primele cinci meciuri a avut numai victorii. Dar antrenorul norvegian se laudă că ar fi găsit punctul slab al echipei concurente. Le-am găsit călcâiul lui Ahile. Vom avea avantaj!, spune încântat antrenorul norvegian.

Hareide, care înainte să fie contactat de Malmo se pensionase anul trecut, în toamnă a spus că un rezultat bun cu Austria îi va face pe suporterii norvegieni să creadă din nou în Champions League. Însă printre declarațiile antrenorului norvegian nu s-au strecut și informații despre când și dacă soția sa se va mai întoarce acasă…

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *