Show-urile Top Gear din Stavanger, amanate pe termen nedefinit

BBC Worldwide a anunțat faptul că toate cele patru show-uri Top Gear Live care urmau să aibă loc în Stavanger, pe Arena Sormarka, weekendul următor, au fost amânate. Motivul? Principala piesă din spectacolul lui Jeremy Clarkson prezintă diferite probleme: acesta este motivul pe care-l invocă organizatorii.

Top Gear Live regretă să-i anunțe pe cei care și-au cumpărat bilete pentru show-urile din weekendul viitor, din Stavanger, că toate spectacolele au fost amânate. Noile date vor fi anunțate cât de curând”, a transmis Top Gear Live, pe site-ul Norway’s Atomic Soul, care promova evenimentul.

În același timp, vocile rele spun că show-ul ar fi fost anulat pentru că nu s-a decis încă dacă Clarkson va fi concediat sau nu. La începutul lunii, vedeta a lovit un producător la hotel, din cauza mâncării prea picante, într-o pauză dintre filmări.

Unii fani deja au plătit bilete pentru show-urile din Stavanger și numărul lor nu este unul mic: 18.000. Prețurile biletelor au variat între 45 de lire sterline și 100 de lire sterline.

Purtătorul de cuvânt al BBC Worldwide a spus că amânarea show-urilor din Norvegia nu va afecta următoarele evenimente din Sydney, Belfast, Sheffield și Johannesburg.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *