Senzatii tari: 20 de oameni captivi in cel mai inalt carusel din sud-estul Norvegiei

Ceea ce trebuia să fie o după-amiază amuzantă s-a transformat într-un coșmar pentru 20 de vizitatori ai unui parc de distracții din apropiere de Stavanger. Amatorii de senzatii tari au primit mai mult decat au platit, dupa ce caruselul in care se aflau s-a blocat si au rămas suspendați la 32 de metri distanță de pământ.

Călătoria, numită „Airship”, este cea mai mare atracție turistică din zonă, fiind cel mai inalt carusel omologat din tara.

Cei 20 de pasageri au rămas suspendați în aer în jurul orei 3 după-amiaza. Angajații parcului de distracții au încercat să-i ajute, dar au fost nevoiți până la urmă să cheme pompierii.

Operațiunea de salvare a durat aproximativ trei ore. Toți oamenii au fost aduși la sol în siguranță și nimeni nu a pățit nimic.

Hakon Lund, managerul parcului de distracții a declarat: „Pompierii au salvat și ultima persoană. Nimeni nu este rănit. Cu toții au stat în aer, iar acum sunt în siguranță”.

Jan Roald Eik, unul dintre pasagerii care se aflau în carusel, este foarte supărat pe angajații parcului de distracții. El se afla în carusel împreună cu sora sa și cu cei doi copii ai ei. Bărbatul îi acuză pe angajați că nu au informat pasagerii despre ce se întâmpla cu salvarea lor. „Caruselul a pornit și s-a oprit de mai multe ori, fără a merge în sus și în jos. Pur și simplu se mișca de jur-împrejur. Angajații au încercat să țipe la noi de la sol, dar nu se auzea ce spuneau, pentru că bătea vântul”, a declarat Jan Roald Eik.

Managerul se apără însă, spunând că fiecare pasager este asigurat cu centură, deci ar fi fost in siguranta.

Parcul de distracții a fost deschis în 2003, iar până acum caruselul nu s-a oprit niciodată.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *