Sef al Politiei din Oslo, arestat pentru coruptie

Unul din sefii Poliției din Oslo a ajuns după gratii. El este acuzat de corupție și va sta în închisoare cel puțin patru săptămâni, până ce se va finaliza investigația în acest caz.

Există suspiciuni rezonabile pentru a crede că este vorba de un caz de corupție. Luăm toate aceste lucruri în serios și am transformat ancheta într-o prioritate”, a declarat șeful investigației Liv Oyen.

Pe de altă parte, inculpatul neagă toate acuzațiile.

Mulți ani la rândul, bărbatul a deținut o funcție cheie în cadrul Poliției din Oslo. El s-a ocupat de găștile din capitala Norvegiei și a participat la numeroase investigații. Recent începuse însă să lucreze drept consultant penrtu șeful strategic al Poliției. Acuzatul a început să lucreze în cadrul instituției publice în anul 1980.

Biroul nu dorește deocamdată să comenteze foarte mult cazul și a transmis numai faptul că se află la inceputul anchetei, urmând să delibereze ce s-a întâmplat exact.

Potrivit unei publicații norvegiene, șeful Poliției ar fi acuzat din cauza unor traficanți de droguri. Aceștia au fost închiși și ei zilele trecute.

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *