Reclama inedita impotriva propagandei rusesti despre drepturile persoanelor gay

O reclamă virala a devenit modul în care populația Norvegiei raspunde la propaganda Rusiei împotriva drepturilor gay. Pe Internet reclama a provocat valva, mai ales că în doar cinci zile a fost vizualizată de 733.000 de oameni.

Reclama se numește „Iubire la Aeroport” și a fost realizată pentru o companie de haine sportive. Personajul principal este o femeie provocatoare care merge printr-un aeroport și trece printre mai multe echipe de sport, bărbații fiind disperați să-i atragă atenția.

Printre sportivii care apar în reclamă se numără fotbalistul norvegian Anders Solum, schiorul Eduard Strand și un jucător de frisbee, Sune Wentzel.

Sfârșitul este unul interesant: pe ecran apar cuvintele „Whatever team you play for” (nr: „Nu contează în ce echipă alegi să joci”).

Mesajul acestui video este că sportul este pentru toată lumea, indiferent pentru echipă alegi să joci”, au scris reprezentanții companiei la descrierea filmulețului de pe Youtube.

Video-ul a fost lansat în aceeași zi în care au început Jocurile Olimpice de la Soci, iar acțiunea a fost filmată pe aeroportul Lleida din Spania.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *