Problema unui vas de toaleta abandonat, rezolvata in stil norvegian

 Un post de radio a găsit o metodă neobișnuită pentru a atrage atenția autorităților în privința unei probleme la fel de inedite.

 Joi dimineață, Radio Solor a început să transmită live, pe site, imagini cu vasul unei toalete lăsat pe marginea unui drum.

Ne-am inspirat din ideea televiziunii NRK, care a apărut pe piață cu conceptul de transmitere minut cu minut. Așa am decis să ne facem propriul nostru program”, a declarat Andreas Krantz, prezentator la Radio Solor.

Așadar, am transmis în direct imagini cu un vas de toaletă abandonat pe stradă, până când autoritățile au venit și l-au luat de-acolo”, a mai spus el.

Bjorn Martin Brandett, producător la stația de radio a spus că transmisiunea a reprezentat un protest împotriva faptului că autoritățile se mișcă foarte greu când vine vorba de anumite aspecte.

Am condus către lucru în fiecare dimineață, timp de șase zile, în timp ce treceam pe lângă vasul de toaletă. Așa că ne-am gândit că e datoria noastră să atragem atenția asupra acestui lucru”, a declarat producătorul.

Bjorn Martin Brandett crede că vasul de toaletă a fost lăsat acolo de elevi de liceu care au participat la sărbătoarea „Russ Celebration” – o săptămână întreagă în care tinerii se costumează, beau și se distrează, pentru a se bucura de apropierea sfârșitului de an școlar.

Transmisiunea a început joi dimineață, la ora 8, însă nu a durat decât o oră și douăzeci de minute, pentru că apoi au venit autoritățile și au ridicat vasul de toaletă.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *