Poveste de groaza: un norvegian a fost sechestrat si torturat de propriile sale cunostinte

Un norvegian a fost sechestrat și torturat marți noaptea într-un apartament din Sandefjord. Bărbatul, care are în jur de 50 de ani a fost răpit de niște persoane despre care polițiștii spun că ar fi cunoștințele victimei.

Cel care a fost ținut captiv a fost tratat de medici, pentru că avea patru răni grave de cuțit în coapsă și în stomac. El spune că niște oameni i-au pus o pungă pe cap și l-au rănit, după care și-a pierdut conștiința.

Victima a fost ținută prizonieră și torturată într-un apartament în noaptea de marți spre miercuri, până a reușit să scape.

Am auzit țipete de pe casa scării și am mers să văd ce e în neregulă. Am găsit bărbatul, care are în jur de 50 de ani stând pe scări cu un prosop în jurul picioarelor. În mod evident, încerca să oprească sângerarea de la câteva răni, a declarat un martor.

În mod paradoxal, o femeie ar fi ieșit din apartamentul în care norvegianul a fost ținut captiv și ar fi început să acuze victima de numeroase lucruri.

A ieșit și a început să strige că bărbatul care sângera i-a rănit familia. Însă nu știu dacă aceste acuzații sunt adevărate. Eu încercam să-l ajut pe cel care sângera. L-am luat cu mine și l-am dus la parter, însă acolo și-a prins cumva piciorul în balustradă. Din fericire, am reușit să-l eliberez, a mai spus martorul, care a și sunat la Urgențe.

El a mai povestit că victima i-a spus cum a fost torturată și cum a scăpat când a pretins că merge la toaletă.

Am arestat două persoane în acest caz. Este vorba de un bărbat care are în jur de 50 de ani și o femeie de aproximativ 40 de ani. Cei doi au fost aduși la secția de Poliție pentru interogatorii. Polițiștii îi cunoșteau de mai demult. De asemenea, victima și cele două persoane arestate se cunoșteau”, a declarat Katrine Christensen Brigard, avocat.

Mâine se va stabili ce s-a întâmplat, iar polițiștii vor decide cine este vinovat în acest caz.

Sursa: www.thelocal.no

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *